Skip to main content
Likewoman 1200800 3 2581f9da

Όλα τα This and That #161 | Τι είδαμε την εβδομάδα που πέρασε

Πιστές στο ραντεβού μας για άλλο ένα This and That με όλα τα νέα και όμορφα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.

Backstage από την φωτογράφιση της αγαπημένης influencer Βάσως Κολλιδά για την νέα καμπάνια των καλοκαιρινών προϊόντων της κορυφαίας εταιρείας δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων “Zartaux”

Backstage από την φωτογράφιση της αγαπημένης influencer Βάσως Κολλιδά για την νέα καμπάνια των καλοκαιρινών προϊόντων της κορυφαίας εταιρείας δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων “Zartaux”

H brand ambassador του premium brand “Zartaux”, Βάσω Κολλιδά φωτογραφήθηκε για τα ολοκαίνουργια ιατροτεχνολογικά σκευάσματα, από την γνωστή  φωτογράφο Κλεονίκη Παναγιωτοπούλου, ενώ ο Δημήτρης Σταματίου επιμελήθηκε το make up και το χτένισμα και η Ελισάβετ Μπιζάκη το styling. Στο backstage της νέας καμπάνιας, το μοντέλο – influencer Βάσω Κολλιδά, φορώντας το μπικίνι της δοκίμασε τις νέες αντηλιακές κρέμες “Zartaux”, ενώ επικράτησαν γέλια και fun διάθεση στο outdoor studio, το οποίο ήταν διαμορφωμένο σαν Ελληνικό νησί με θέα θάλασσα.

H Admiral έντυσε τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”

H Admiral έντυσε τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics "Λουτράκι 2024"

Ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas και Πρέσβυς ε.τ. κ. Διονύσιος Κοδέλλας, οι αθλητές των αγώνων και ο Γενικός Διευθυντής της Admiral, κ. Δημήτρης Παναγάκος, στην Τελετή Έναρξης των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics “Λουτράκι 2024” // Ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas και Πρέσβυς ε.τ. κ. Διονύσιος Κοδέλλας και ο Γενικός Διευθυντής της Admiral, κ. Δημήτρης Παναγάκος, κατά την παραλαβή τιμητικής πλακέτας στην Τελετή Έναρξης των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics “Λουτράκι 2024”.

Η Admiral, το δημοφιλές sports brand που βρίσκεται στο πλευρό σπουδαίων αθλητικών γεγονότων, έντυσε τους αθλητές, προπονητές, εθελοντές και οργανωτική επιτροπή των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics “Λουτράκι 2024”, που διεξάγονται από τις 24 έως τις 29 Μαΐου 2024 στο Λουτράκι Κορινθίας. Για πέντε ημέρες, πάνω από 400 αθλητές με νοητική αναπηρία, μαζί με τους συνοδούς, προπονητές, εθελοντές, και συνεργάτες των Special Olympics όχι μόνο από όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, την Ουγγαρία και την Ουκρανία, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να αγωνιστούν σε 4 επίσημα αθλήματα των Special Olympics (Κολύμβηση, Bocce, Στίβος και Powerlifting), και να αναδείξουν την προσπάθεια και τα ταλέντα τους στον αθλητισμό.

Διήμερο Summer Bazaar & Lunch για τους σκοπούς του MDA Ελλάς

Διήμερο Summer Bazaar & Lunch για τους σκοπούς του MDA Ελλάς

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και με άρωμα καλοκαιριού, το MDA Ελλάς πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στο “Ecali Club” στις 28 & 29 Μαΐου, το πολύ-αναμενόμενο Summer Bazaar και Ladies Lunch. Τα καταστήματα που έδωσαν το παρόν στο Bazaar, ενισχύοντας το έργο του Σωματείου, ήταν τα ακόλουθα: Angelo di Spirito Rosa, AtoJ, Ibo Maraca, Fayemar, Happy-nes.gr, Home Selections – Kleomenous, Koku concept, Lalaounis, Lollipops and Rainbows, Marie Raxevsky, Nakas Concept, Panaidis Eyewear Boutique, Park house, Pollina Ellis, Serendipity, Selini, Skaperdas, Sofoo deisgns, Superb Suburb, Tiki Tiki, Venetia Vildiridis, Vourakis, Vrettos Flowers, We Love Berries, Wings και Zoe K. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και τις δύο ημέρες, οι φίλες του MDA είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις καλοκαιρινές τους αγορές ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε γεύμα, στο οποίο παρευρέθηκαν 280 προσκεκλημένες. Και αυτή τη χρονιά δεν έλειψε η λαχειοφόρος αγορά, προσφέροντας πολλά και πλούσια δώρα στις τυχερές. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και την ενίσχυση των θεραπειών ειδικής αγωγής των Μελών του MDA.

H λαμπερή βάπτιση και η δεξίωση της μονάκριβης κόρης του γνωστού βιομήχανου της Θεσσαλονίκης Στέλιου Προκοπίδη και της συζύγου του Πολυτίμης στο μαγευτικό Ωραιόκαστρο! 

H λαμπερή βάπτιση και η δεξίωση της μονάκριβης κόρης του γνωστού βιομήχανου της Θεσσαλονίκης Στέλιου Προκοπίδη και της συζύγου του Πολυτίμης στο μαγευτικό Ωραιόκαστρο! 

Την πρωτότοκη κόρη τους Ντορέττα (Θεοδώρα) βάπτισαν, στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Ιωάννη του Προδρόμου στο πανέμορφο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, ο γνωστός βιομήχανος του βορρά Στέλιος Προκοπίδης και η σύζυγος του Πολυτίμη. Το μυστήριο τελέστηκε παρουσία πλήθους συγγενών και αγαπημένων φίλων του ζευγαριού, που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα για να ευχηθούν στη νεοφώτιστη Ντορέττα, αλλά και πολλών γνωστών προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού κόσμου και της δημόσιας ζωής της συμπρωτεύουσας, που ευχήθηκαν για το χαρμόσυνο γεγονός τα καλύτερα στον συνιδρυτή της βιομηχανίας “AfrOnline”. H νεοφώτιστη Ντορέττα έλαβε το όνομα του πατέρα του επιχειρηματία Θεόδωρου, ενώ νονοί της ήταν ο αδελφός του βιομήχανου και συνδριτής της βιομηχανίας Ιωάννης Προκοπίδης με τη σύζυγο του Ιλιάνα.

Zara Home+ by Vincent Van Duysen

Zara Home+ by Vincent Van Duysen

Η Zara Home+ σε συνεργασία με τον Vincent Van Duysen παρουσιάζει τη Συλλογή 03, σηματοδοτώντας μια αποστασιοποίηση από την παραδοσιακή έμφαση σε συγκεκριμένους χώρους, όπως το σαλόνι και η τραπεζαρία. Η νέα αυτή συλλογή, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, συνδυάζει στοιχεία που έχουν σχεδιαστεί για να εμπλουτίσουν την προηγούμενη συλλογή, με κομμάτια που οι συλλέκτες θα επιθυμούν και θα εκτιμήσουν, αναβαθμίζοντας την αισθητική αξία με κάθε λεπτομέρεια. Η Zara Home, γνωστή για τα προσιτά και σχολαστικά κατασκευασμένα έπιπλα και αξεσουάρ της, ξεκίνησε αυτό το δημιουργικό ταξίδι με τον Van Duysen το 2022. Εμπνευσμένη από το κοινό πάθος για τη σχεδιαστική φινέτσα, η συνεργασία αυτή εμβαθύνει στα αρχεία του Βέλγου αρχιτέκτονα και σχεδιαστή. Εδώ, ο Van Duysen επαναφέρει τα πιο εμβληματικά κομμάτια και στυλ του, εμπλουτίζοντάς τα με μια νέα προοπτική, παραμένοντας πιστός στο σχεδιαστικό ήθος και το DNA του.

Υγεία και ευεξία με μεσογειακές γεύσεις και φρεσκομαγειρεμένα γεύματα καθημερινά στην πόρτα σου

Υγεία και ευεξία με μεσογειακές γεύσεις και φρεσκομαγειρεμένα γεύματα καθημερινά στην πόρτα σου
Screenshot

Για πολλούς από εμάς η ζάχαρη, τα γλυκά και οι υδατάνθρακες είναι οι απαγορευμένοι καρποί που κάθε μέρα μας λείπουν και κάθε μέρα τους απαρνιόμαστε προκειμένου να μας φροντίσουμε και να ακολουθήσουμε τις πολύτιμες οδηγίες του γιατρού μας. Όλοι όσοι αντιμετωπίζουν στη ζωή τους τον ζαχαρώδη διαβήτη και άλλες διαταραχές του ζαχάρου ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να απαρνιέσαι καθημερινά τη ζάχαρη, τους υδατάνθρακες και συχνά, μαζί του, τα γλυκά προκειμένου να κρατηθούν σωστές οι τιμές του σακχάρου.

To “Bazaraki Μας” |  Έρχεται το δεύτερο κατά σειρά Bazaar Αγάπης στις 7,8 & 9 Ιουνίου 2024

To “Bazaraki Μας” |  Έρχεται το δεύτερο κατά σειρά Bazaar Αγάπης στις 7,8 & 9 Ιουνίου 2024

Από την εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Ginger Communications σε συνεργασία με τον Fipster και τη Μαίρη Συνατσάκη, για την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish  (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στo Stelios Foundation Conference Hall στην Πλάκα. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στις 7 – 8 και 9 Ιουνίου 2024 η εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Ginger Communications  σε συνεργασία με τον content creator Φίλιππο Ιωάννου (aka Fipster) αλλά και με μία νέα προσθήκη, την αγαπημένη content creator & entrepreneur Μαίρη Συνατσάκη, θαμοιράσουν αγάπη, διοργανώνοντας ένα τριήμερο αυτή τη φορά bazaar pre-owned ειδών, με στόχο την ενίσχυση των δράσεων του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και την εκπλήρωση όσο το δυνατόν περισσότερων ευχών, σημειώνοντας ότι όλα τα έσοδα από την πώληση των ρούχων θα διατεθούν στο Make-A-Wish Ελλάδος. Το πρόγραμμα λειτουργίας του Bazaar: Stelios Foundation Conference Hall, Κυδαθηναίων 22 Αθήνα 105 58 – Παρασκευή 19.02.2023 12.00 – 20.00, Σάββατο 18.02.2023 12.00 – 20.00, Κυριακή 19.02.2023 11.00 – 18.00

Τα Εμπορικά Κέντρα της LAMDA Development γιορτάζουν την Ολυμπιακή Χρονιά με τους «Μικρούς Ολυμπιονίκες» του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας

Τα Εμπορικά Κέντρα της LAMDA Development γιορτάζουν την Ολυμπιακή Χρονιά 
με τους «Μικρούς Ολυμπιονίκες» του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας.

Το Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, το οποίο στεγάζεται εντός του εμπορικού κέντρου Golden Hall και δημιουργήθηκε από τη LAMDA Development με στόχο να προάγει τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπισμού, γιορτάζει τη φετινή Ολυμπιακή χρονιά με μια ιδιαίτερη διασκεδαστική και εκπαιδευτική πρωτοβουλία.

Φέτος το καλοκαίρι, το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας και τα Εμπορικά Κέντρα της LAMDA Development σας προσκαλούν, μέσω της δράσης «Μικροί Ολυμπιονίκες», σε μία διασκεδαστική γιορτή για παιδιά, αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τι σημαίνει Ολυμπισμός; Τι είναι αυτό που κάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες να διαφέρουν από κάθε άλλη αθλητική διοργάνωση; Τι κρυφούς θησαυρούς έχει στη συλλογή του το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας;

Τις απαντήσεις αναζητούν παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, από 2 Ιουνίου έως και 27 Ιουλίου, παίζοντας και ανακαλύπτοντας τις αξίες του Ολυμπισμού. Οι «Μικροί Ολυμπιονίκες» γίνονται λαμπαδηδρόμοι, αθλητές και δημιουργοί της Ολυμπιακής δάδας, ενώ στο τέλος της κάθε δράσης, μια ιδιαίτερη έκπληξη τους περιμένει, μέσα από τη συλλογή εκθεμάτων του Μουσείου.

Η δράση «Μικροί Ολυμπιονίκες» του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας περιμένει όλα τα παιδιά για μοναδικές στιγμές χαράς, μάθησης, δημιουργίας και ψυχαγωγίας στον παλμό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, το οποίο στεγάζεται εντός του εμπορικού κέντρου Golden Hall και δημιουργήθηκε από τη LAMDA Development με στόχο να προάγει τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπισμού, γιορτάζει τη φετινή Ολυμπιακή χρονιά με μια ιδιαίτερη διασκεδαστική και εκπαιδευτική πρωτοβουλία. Φέτος το καλοκαίρι, το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας και τα Εμπορικά Κέντρα της LAMDA Development σας προσκαλούν, μέσω της δράσης «Μικροί Ολυμπιονίκες», σε μία διασκεδαστική γιορτή για παιδιά, αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ» | Ο νέος κύκλος της σειράς-ντοκιμαντέρ έρχεται 10 Ιουνίου στο NATIONAL GEOGRAPHIC – Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στα ελληνικά νησιά

Ο νέος κύκλος της σειράς-ντοκιμαντέρ «Η Ευρώπη από Ψηλά»,κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 21.00, αποκλειστικά στο National Geographic. Το επεισόδιο της πρεμιέρας, είναι ένα αφιέρωμα στα ελληνικά νησιά, ενώ οι επόμενοι προορισμοί περιλαμβάνουν τη Μ. Βρετανία, την Πολωνική Ριβιέρα, μέχρι και τη Λαπωνία. Τα νέα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 21.00. Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV.

Η 3η σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Mayor of Kingstown» με τον Τζέρεμι Ρένερ έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV | Πρεμιέρα για το βιογραφικό «Miss Fallaci» και την 3η σεζόν του «The Outlaws» με τον Κρίστοφερ Γουόκεν

Η 3η σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Mayor of Kingstown» με τον Τζέρεμι Ρένερ έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV | Πρεμιέρα για το βιογραφικό «Miss Fallaci» και την 3η σεζόν του «The Outlaws» με τον Κρίστοφερ Γουόκεν

Η COSMOTE TV καλωσορίζει τον Ιούνιο με το αστυνομικό θρίλερ «Mayor of Kingstown», με τον Τζέρεμι Ρένερ των «Avengers», στον ρόλο ενός πρώην κατάδικου που εργάζεται ως μεσολαβητής μεταξύ των συμμοριών του δρόμου, των κρατούμενων και των αστυνομικών στην φανταστική πόλη Κίνγκσταουν του Μίσιγκαν. Η 3η σεζόν της σειράς διά χειρός Τέιλορ Σέρινταν (Yellowstone Universe, Sicario, Hell or High Water) και Χιου Ντίλον θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV αμέσως μετά την προβολή της στις ΗΠΑ. Στην COSMOTE TV θα διατεθούν και οι 2 πρώτοι κύκλοι της σειράς. Πρεμιέρα τον Ιούνιο στην COSMOTE TV θα κάνει και το βιογραφικό δράμα «Miss Fallaci», που βασίζεται στα βιβλία της Ιταλίδας δημοσιογράφου Οριάνα Φαλάτσι, η οποία κάλυψε τους περισσότερους πολέμους της δεκαετίας του 1970, αλλά και τις επαναστάσεις της εποχής της. Η σειρά εξερευνά τα πρώτα βήματα της δημοσιογράφου στην Αμερική της δεκαετίας του ’50 και ’60, όπου κυνηγά το όνειρό της να γίνει πολεμική ανταποκρίτρια. Στην ατζέντα του μήνα ξεχωρίζει και η επιστροφή με νέα επεισόδια του κωμικού θρίλερ «The Outlaws» του Στίβεν Μέρτσαντ (The Office) με τον Κρίστοφερ Γουόκεν (The Deer Hunter, Catch Me If You Can).

Νέα σειρά αφρόλουτρων Dove Advanced Care: 24ωρη αίσθηση ενυδάτωσης απευθείας από το ντους!

Νέα σειρά αφρόλουτρων Dove Advanced Care: 24ωρη αίσθηση ενυδάτωσης απευθείας από το ντους!

Ήξερες ότι η αίσθηση ενυδάτωσης που απολαμβάνεις στο ντους μπορεί να σε ακολουθεί όπου κι αν είσαι, διαρκώντας 24 ώρες; Η νέα σειρά αφρόλουτρων Dove Advanced Care αναβαθμίζει την εμπειρία του ντους, αφού μπορείς να νιώθεις ενυδατωμένη όλη μέρα, έχοντας μαζί σου τη φροντίδα που ξέρεις και αγαπάς από το Dove! Η νέα σειρά Dove Advanced Care είναι μοναδική και το «μυστικό» της βρίσκεται στην 24ωρη τεχνολογία MicroMoisture, μια πρωτοποριακή νέα τεχνολογία από το Dove, που εναποθέτει εκατομμύρια μικροσκοπικά και ισχυρά ενυδατικά σταγονίδια, τα οποία απορροφώνται βαθιά στην κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη για 24 ώρες!

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RECENT

RELATED