Skip to main content
kate middleton d77bc579

Kate Middleton: H πριγκίπισσα της Ουαλίας μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ στα βασιλικά της καθήκοντα

Πριν από μια εβδομάδα έγινε γνωστή η είδηση ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton δεν θα εμφανιστεί δημόσια για το υπόλοιπο του 2024. Και τώρα μια νέα πηγή ισχυρίζεται ότι η 42χρονη μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ «στον ρόλο που την έβλεπε ο κόσμος πριν».

Επικαλούμενο μία μυστική πηγή, το US Weekly ανέφερε ότι η ομάδα της Kate επανεξετάζει επί του παρόντος τι μπορεί να αναλάβει όταν επιστρέψει στα καθήκοντά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη New York Post (@nypost)

Η ίδια έχει παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για μήνες λόγω της θεραπείας της για τον καρκίνο.

Παρά τη θεραπεία της, συνεχίζει να ασχολείται με τα τρία παιδιά της, ανέφερε η έκθεση. «Η Kate νιώθει αρκετά δυνατή ώστε να ασχολείται πολύ με τα παιδιά. Θέλει ναι είναι ενεργή γονιός», ανέφερε η πηγή.

Μια άλλη πηγή ανέφερε στο δημοσίευμα ότι η ανάρρωσή της πάει καλά, αλλά το ερώτημα για την επιστροφή της στα βασιλικά καθήκοντα παραμένει στον αέρα.

Προηγούμενες αναφορές έλεγαν ότι δεν θα ξαναρχίσει να εργάζεται μέχρι το φθινόπωρο ή ακόμα και τον επόμενο χρόνο, ενώ το παλάτι ισχυρίστηκε ότι θα επέστρεφε στα καθήκοντά της μόλις της επιτρέψουν οι γιατροί.

«Ήμασταν ξεκάθαροι ότι η Kate χρειάζεται τον χώρο και την ιδιωτικότητα για να ανακάμψει αυτή τη στιγμή», είπε το Παλάτι, προσθέτοντας ότι θα επιστρέψει στη δουλειά όταν πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς.

Τον περασμένο μήνα, το The Daily Beast ανέφερε, επικαλούμενο μια πηγή, ότι η Kate δεν θα εμφανιζόταν δημόσια για το υπόλοιπο του 2024. Το δημοσίευμα, ισχυρίστηκε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας περιβάλλεται από την οικογένειά της καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Η πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά: “Μου είπαν ότι το ημερολόγιο της Kate για φέτος είναι άδειο. Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο. Μπορεί να μην εμφανισθεί δημόσια για τον υπόλοιπο χρόνο”, πρόσθεσε η πηγή.

Σε μια δήλωση βίντεο στις 22 Μαρτίου, η Kate ανακοίνωσε τη διάγνωση καρκίνου, προσθέτοντας ότι αρχικά η κατάστασή της δεν έδειχνε να είναι καρκινική. Ωστόσο, μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, οι μετέπειτα εξετάσεις της αποκάλυψαν ότι είχε καρκίνο.

Η βασιλική οικογένεια έχει παραμείνει σιωπηλή σε ό,τι αφορά την υγεία της Middleton και στις θεωρίες συνομωσίας που μέχρι σήμερα αναφέρουν πως η Kate είναι ακόμα και σε κώμα.

RECENT

RELATED