Skip to main content
likewomangr cora hotel 1 ea38c53f

Το Cora Hotel & Spa σας προσκαλεί να απολαύσετε κάθε λεπτό των καλοκαιρινών διακοπών σας

Ζήστε τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές στο Cora Hotel & Spa, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, στην Χαλκιδική.

Εξερευνήστε μοναδικές γεύσεις στα τέσσερα μπαρ και τρία εστιατόρια, με μενού εμπνευσμένα από αυθεντικές ιταλικές απολαύσεις, αρωματικές ασιατικές γεύσεις και ελληνικές δημιουργίες, όλα βασισμένα σε φρέσκα υλικά. Το Cora Hotel & Spa σας προσκαλεί να ανακαλύψετε, όλα όσα το κάνουν μοναδικό.

Ο Γιώργος Ντάβλας μαζί με καλούς φίλους, το Σαββατοκύριακο, επισκέφθηκε το Cora Hotel & Spa. Εκεί απόλαυσαν την εξαιρετική φιλοξενία, την φυσική ομορφιά και τις εγκαταστάσεις, δημιουργώντας αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

1 rotated

Μαρίνα Βερνίκου, Γιώργος Ντάβλας

Η ιστορία του Cora Hotel & Spa εμπνέεται από την φιλοσοφία του Αριστοτέλη και δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας ώστε οι επισκέπτες να αφεθούν στη γαλήνη και την ευεξία. Το όνομα Cora, από το “core” δηλαδή «πυρήνας» ήταν ένα όνομα που επιλέχθηκε καθώς αντιπροσωπεύει την ουσία και το νόημα της ζωής, της φύσης και του πνεύματος. Θεμέλιο του Cora Hotel & Spa, η δέσμευση για ισορροπία.

15

Γιώργος Φρυδάς (Διευθυντής Cora Hotel & Spa), Γιώργος Ντάβλας, Μαρίνα Βερνίκου

Η ισορροπία αυτή βρίσκεται στην ευεξία, στην φυσική ομορφιά του δάσους, στα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας, στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, στις αναζωογονητικές θεραπείες του σπα και στην αγνή νόστιμη κουζίνα, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν ένα με τους ρυθμούς της φύσης.

2 rotated

Δέσποινα Μοιραράκη, Γιώργος Φρυδάς (Διευθυντής Cora Hotel & Spa), Ρούλα Ταχταρίδου

Το Cora Hotel & Spa ενσαρκώνει μια σύγχρονη προσέγγιση της φιλοξενίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν στην μοναδικότητα της Χαλκιδικής, καθώς απολαμβάνουν τις πολυτελείς ανέσεις και την αναζωογονητική ατμόσφαιρα.

11 1 rotated

Τάνια Νικολοπούλου, Τζένη Οικονόμου

Το Cora Hotel & Spa βρίσκεται στο γοητευτικό χωριό Άφυτος της Χαλκιδικής, σε μια γαλήνια παραθαλάσσια τοποθεσία και σε μικρή απόσταση από το κέντρο του χωριού, γεγονός που καθιστά την πρόσβαση σε τοπικά καταστήματα, εστιατόρια και πολιτιστικά αξιοθέατα πολύ εύκολη. Με την βολική τοποθεσία και τη γραφικότητα της Αφύτου, το Cora Hotel & Spa υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών όπου θα απολαύσετε την εκπληκτική ομορφιά της Βόρειας Ελλάδας και της Χαλκιδικής.

3 rotated

Άρης Μυλωνάς, Βίκυ Μαρκάτου, Μιχάλης Χατζιμιχάλης

4 rotated

Δημήτρης Γκοσμάνης, Γιώργος Νικολαΐδης

7 rotated

Λάκης Μαυροειδής, Χαρά Μαυροειδή

6 rotated

Πέτρος Παναγιωτόπουλος, Νίκος Κυριακόπουλος

13 rotated

Θεμιστοκλής Παυλής (Υπεύθυνος Πολιτισμού Δήμου Κασσάνδρας), Γιώργος Μπούνιας

10 rotated

Ναταλία Ρίζου, Ιωάννα Λυμπεροπούλου

9 rotated

Ιωάννης Γκιμουρτζίνας, Γιώργος Μπούνιας

12 rotated

Χριστίνα Παρασκευαϊδου, Βίκυ Μαρκάτου

17 rotated

Τάνια Νικολοπούλου, Χαρά Μαυροειδή

16 rotated

Χαρά Μαυροειδή, Γιώργος Ντάβλας

18

Δέσποινα Μοιραράκη

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED