Skip to main content
breitling giannis antetokoumpo 1 4c91869a

Chronomat Giannis Antetokounmpo | Μια συνεργασία slam-dunk μεταξύ της Breitling και του σούπερ σταρ του μπάσκετ

Σε μια συναρπαστική συνεργασία με τον κορυφαίο παίκτη του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο, η Breitling πετυχαίνει μια νίκη σε δύο μέτωπα: μια συνεργασία ειδικής έκδοσης και νέες δημιουργίες της συλλογής Chronomat B01 42. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον κορυφαίο πρωταθλητή καλαθοσφαίρισης, Γιάννη Αντετοκούνμπο, η ελβετική εταιρεία πολυτελών ρολογιών παρουσιάζει το Chronomat Giannis Antetokounmpo, μια σειρά από ρολόγια σε περιορισμένη έκδοση που ενσωματώνουν την αστείρευτη ενέργεια του αθλητή και τη συναρπαστική του πορεία από τα γήπεδα σε δρόμους της Αθήνας προς την κορυφή του NBA.

«Ο Γιάννης έχει ένα εξαιρετικό προσωπικό στυλ και αίσθηση του εαυτού του, που θέλαμε να αποτυπώσουμε σε ένα ρολόι», λέει ο Georges Kern, Διευθύνων Σύμβουλος της Breitling. «Και έτσι, ο μακροχρόνιος πρεσβευτής μας έγινε ένας συνεργάτης που όχι μόνο έφερε την αισθητική του στο έργο, αλλά και το αδάμαστο πνεύμα του». Το Chronomat Giannis Antetokounmpo αιχμαλωτίζει αυτό το πνεύμα με σχέδια τόσο τολμηρά και εντυπωσιακά όσο και ο ίδιος ο power forward των Milwaukee Bucks, ύψους 2,11 μ. Τα χαρακτηριστικά του ρολόγια διατίθενται σε δύο εκδοχές: ένα ατσάλινο Chronomat GMT 40 χιλιοστών και ένα χρυσό Chronomat B01 42 χιλιοστών.

Σε μια συναρπαστική συνεργασία με τον κορυφαίο παίκτη του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο, η Breitling πετυχαίνει μια νίκη σε δύο μέτωπα: μια συνεργασία ειδικής έκδοσης και νέες δημιουργίες της συλλογής Chronomat B01 42.

Η προσωπικότητα του Αντετοκούνμπο λάμπει στις λεπτομέρειες, από τα αρχικά «GA» στον κεντρικό δείκτη και το έμβλημα του μπάσκετ που είναι έξυπνα δουλεμένο στον μετρητή του χρονογράφου, μέχρι την απόχρωση του καντράν που θυμίζει το πράσινο της ομάδας του, με την οποία η θρυλική του ιδιότητα εδραιώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και τα δύο ρολόγια είναι περιορισμένες εκδόσεις – 1.750 για το GMT και 250 για τον χρονογράφο. Άλλες αξιοσημείωτες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν την υπογραφή του Αντετοκούνμπο στο πίσω μέρους της κάσας του GMT, ενώ ο χρονογράφος (διαθέσιμος με επιλογή από πράσινο λουράκι Rouleaux από καουτσούκ ή βραχιόλι από κόκκινο χρυσό 18 καρατίων) παρέχει μια οπτική της Breitling κατασκευής μηχανισμού 01 και του χρυσού ρότορά του. Όλα τα τεμάχια έρχονται σε συσκευασία ειδικής έκδοσης της συλλογής Giannis Antetokounmpo μαζί με ένα σημείωμα από τον ίδιο τον «Greek Freak».

«Υπάρχει ένα βίντεο με τη στιγμή που πρωτο-άνοιξα άνοιξα τη συσκευασία», λέει ο Αντετοκούνμπο. «Το πρόσωπό μου τα λέει όλα – έμεινα έκθαμβος όταν το είδα να γίνεται πραγματικότητα. Είμαι ευγνώμων στην Breitling για την ευκαιρία να συμπράξω στον σχεδιασμό αυτών των ρολογιών και ευγνώμων σε όλους όσους παίρνουν ένα στο σπίτι τους. Όλη μου η αγάπη πέρασε σε αυτά».

Ειδική έκδοση | Το ένα και μοναδικό “The one of one”

Σε μια συναρπαστική συνεργασία με τον κορυφαίο παίκτη του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο, η Breitling πετυχαίνει μια νίκη σε δύο μέτωπα: μια συνεργασία ειδικής έκδοσης και νέες δημιουργίες της συλλογής Chronomat B01 42.

Σε έναν φόρο τιμής που αρμόζει σε έναν βασιλιά του γηπέδου, η Breitling δημιούργησε ένα αποκλειστικό κομμάτι «One of One» του Chronomat B01 μόνο για τον Αντετοκούνμπο. Αυτό το μοναδικό μοντέλο διαθέτει χρυσούς αραβικούς αριθμούς, λευκή εσωτερική στεφάνη και λευκούς μετρητές χρονογράφου σε αντίθεση με ένα πράσινο καντράν, χρώματα που χαιρετίζουν την ομάδα του και γιορτάζουν την εξαιρετική του άνοδο από έναν άπατρι νεαρό στην Ελλάδα σε είδωλο του NBA – μια ιστορία που αποτέλεσε το θέμα της ταινίας Rise του 2022 και του ντοκιμαντέρ The Marvelous Journey του 2024. Και ενώ μπορεί να ρίξετε μόνο μια ματιά στο ξεχωριστό αυτό μοντέλο, μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες σε αυτή τη δημοσίευση.

Αναβαθμίζοντας το κλασικό | CHRONOMAT B01 42

Παράλληλα με το ξεκίνημα των εκδόσεων με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ένα ζευγάρι εκδόσεων Chronomat B01 Triumph που μόλις κυκλοφόρησε (ανακαλύψτε αυτή τη συνεργασία εδώ), η βασική σειρά Chronomat B01 42 της Breitling ενισχύει επίσης το παιχνίδι της με μια σειρά νέων εκτελέσεων. Υποδεχθείτε το εμπνευσμένο από το Rouleaux λουράκι από καουτσούκ. Πρώτη φορά στη σειρά Chronomat B01, το δημοφιλές στυλ με λουράκι προσφέρει ευχρηστία, ανθεκτικότητα στο νερό και βελτιωμένη εμφάνιση. Είναι η σπορ εναλλακτική λύση στο κλασικό μεταλλικό βραχιόλι Rouleaux, το οποίο έχει επίσης ενισχυθεί με ένα εξαιρετικά άνετο αναδιπλούμενο κούμπωμα τύπου πεταλούδας. Η παλέτα του Chronomat B01 διευρύνεται περαιτέρω με την εισαγωγή μιας νέας πράσινης απόχρωσης, μιας ζωηρής απόχρωσης που ζωντανεύει τις παραλλαγές της συλλογής από ανοξείδωτο ατσάλι, δίχρωμο και κόκκινο χρυσό 18 καρατίων. Και για εκείνους που αγαπούν την ανάλαφρη αίσθηση του τιτανίου στον καρπό, η Breitling παρουσιάζει τα Chronomat B01 42 και Super Chronomat B01 44 από το ελαφρύ μέταλλο που προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή, βελτιώνοντας την εμπειρία του χρήστη χωρίς να θυσιάζει τη χαρακτηριστική στιβαρότητα του Chronomat. Αλλά να είστε σίγουροι ότι όλα τα κλασικά χαρακτηριστικά που καθόρισαν το Chronomat παραμένουν ως έχουν. Η εμβληματική στεφάνη «κρεμμυδιού», μια μνεία στις αεροναυτικές ρίζες της σειράς, προσφέρει εύκολο κράτημα με μια πινελιά vintage φινέτσας. Οι χαρακτηριστικές προεξοχές εξακολουθούν να υπογραμμίζουν τη στεφάνη, επιτρέποντας στους χρήστες να εναλλάσσουν μεταξύ των δεικτών 15 και 45 λεπτών για αντίστροφη μέτρηση ή αύξηση της μέτρησης.

Σε μια συναρπαστική συνεργασία με τον κορυφαίο παίκτη του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο, η Breitling πετυχαίνει μια νίκη σε δύο μέτωπα: μια συνεργασία ειδικής έκδοσης και νέες δημιουργίες της συλλογής Chronomat B01 42.

Το Chronomat της Breitling ήταν πάντα ένα ρολόι όχι μόνο για τους χρονομέτρες αλλά και για τους πρωτοπόρους. Γεννημένο σε μια εποχή λεπτών μοντέλων χαλαζία, αψήφησε με τόλμη τις τάσεις με το εντυπωσιακό μηχανικό του σθένος. Το Chronomat ξεκίνησε το 1983 ως το επίσημο ρολόι της φημισμένης ιταλικής αεροπορικής μοίρας Frecce Tricolori, πριν την ευρύτερη κυκλοφορία του έναν χρόνο αργότερα. Το λανσάρισμα αυτό συνέβαλε στην αποκατάσταση της εξέχουσας θέσης του μηχανικού χρονογράφου σε μια εποχή κυριαρχίας του χαλαζία. Με τις εκδόσεις Chronomat Giannis Antetokounmpo και την επανασχεδιασμένη συλλογή Chronomat B01, η Breitling κερδίζει και πάλι πόντους για τους απανταχού λάτρεις των ρολογιών, προσφέροντας μια συγχώνευση της νέας σχολής με την κληρονομιά της ακρίβειας και του στυλ.

BREITLING

Η Breitling είναι μια κορυφαία ελβετική ωρολογοποιία που ιδρύθηκε το 1884. Η καινοτόμος εταιρεία εφηύρε τον σύγχρονο χρονογράφο και υπήρξε πρωτοπόρος στο ρολόι ως εργαλείο πλοήγησης. Σήμερα, εξακολουθεί να ανοίγει νέους ορίζοντες ως μία casual, χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμη πολυτελής επωνυμία με περισσότερα από 260 σημεία λιανικής πώλησης σε ολόκληρο τον κόσμο εμπνευσμένα από βιομηχανικού στυλ lofts. Οι συλλογές της Breitling επικεντρώνονται στις εναέριες, χερσαίες και θαλάσσιες αναζητήσεις, οι οποίες αποτυπώνονται με το αδιαμφισβήτητο modern retro στυλ της επωνυμίας. Η εξαιρετική ποιότητα κάθε ρολογιού επιβεβαιώνεται από την ιδιότητά του ως χρονομέτρου με πιστοποίηση COSC και η μάρκα παραμένει μία από τις ελάχιστες ανεξάρτητες ωρολογοποιίες που παράγουν τους δικούς τους μηχανισμούς. Σήμερα, η Breitling επικεντρώνεται σ το να κάνει το καλύτερο δυνατό, δημιουργώντας όμορφα προϊόντα και εμπειρίες με καλύτερα υλικά, καλύτερη κατασκευή, καλύτερη συσκευασία και ολοκληρωμένη ιχνηλασιμότητα. Συνδυάζοντας την κλασική ωρολογοποιία με τις τελευταίες και πιο βιώσιμες καινοτομίες, η Breitling είναι μια εταιρεία με ιστορία και ταυτόχρονα μια εταιρεία που προηγείται της εποχής της.

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RECENT

RELATED