Skip to main content
balenciaga e1717569859673 2331d0ab

Το «Balenciaga Bob» είναι το it χτένισμα που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε αυτό το καλοκαίρι

Το 2025 Cruise show της Balenciaga στη Σαγκάη δεν ήταν απλώς μια γιορτή για τους λάτρεις της μόδας. Αποκάλυψε επίσης το πιο περιζήτητο χτένισμα της σεζόν – το “Balenciaga bob”.

Εμπνευσμένη από τον ταλαντούχο κομμωτή Gary Gill, αυτή η εμφάνιση είναι μια μοντέρνα ανατροπή στο κλασικό bob, αποπνέοντας αυτό το ακαταμάχητο old money hair look.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χτένισμα και αξιοσημείωτα 15 χρόνια στη μόδα ως στιλίστας συνεδριάσεων, ο Gary δεν είναι άγνωστος στο να διαμορφώνει τις τάσεις. Εκπαιδευμένος με τους γίγαντες της βιομηχανίας Toni & Guy και Vidal Sassoon, η τεχνογνωσία του Gill έλαμψε στα εκλεπτυσμένα bob που κοσμούσαν την πασαρέλα του Balenciaga. «Ευχαριστώ πολύ την Demna και όλη την ομάδα της Balenciaga που έχουν εμένα και την ομάδα μου», είπε, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη συνεργασία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga (@balenciaga)

Το Balenciaga bob έχει να κάνει με το στυλ. Παραπέμπει στη διαχρονική κομψότητα, που θυμίζει τα χτενίσματα που είχαν οι αριστοκράτες της δεκαετίας του ’80. Αυτό το στυλ είναι ένα ογκώδες bob μήκους μέχρι το πηγούνι με εντυπωσιακούς κυματισμούς και ένα βαθύ πλαϊνό μέρος. Τα μαλλιά αποπνέουν ρετρό αίγλη και κομψότητα, είναι αβίαστα σικάτα και έχουν έναν αέρα κομψότητας της παλιάς εποχής.

Ο Gill, ο οποίος προτάθηκε και στη συνέχεια ψηφίστηκε για το BOF500 το 2019 – έναν διάσημο παγκόσμιο δείκτη επαγγελματιών που διαμορφώνουν τη βιομηχανία της μόδας – έχει απαράμιλλη κατανόηση της κομμωτικής για τη μόδα. Η δουλειά του είναι σε μεγάλο βαθμό επηρεασμένη από τη μουσική και την κουλτούρα της νεολαίας, αντλώντας έμπνευση από τα εφηβικά του χρόνια στο πανκ κίνημα στο Μπράιτον και αργότερα από διάφορες σκηνές κλαμπ στο Λονδίνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga (@balenciaga)

Στο σόου του οίκου Balenciaga, τα μοντέλα ξεπήδησαν στην πασαρέλα στολισμένα στην εντέλεια, μερικά σε συνδυασμό με υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου και έντονα αξεσουάρ, ενισχύοντας την αισθητική του «rich girl». Η ευελιξία του bob φάνηκε πλήρως, συμπληρώνοντας αβίαστα τον εκλεκτικό συνδυασμό των πρωτοποριακών σχεδίων της Demna, από δερμάτινες φούστες μέχρι υπερμεγέθη blazers.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga (@balenciaga)

Καθώς η βροχή έπεφτε κατά τη διάρκεια της επίδειξης στον τελευταίο όροφο στο Μουσείο Τέχνης Pudong, τα bob παρέμειναν άψογα διακοσμημένα, επιδεικνύοντας την αντοχή και τη διαχρονική τους γοητεία. Είναι σαφές ότι το Balenciaga bob είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό χτένισμα. Είναι μια δήλωση πολυπλοκότητας, ιδανική για όσους θέλουν να διοχετεύσουν τον κληρονόμο που βρίσκεται μέσα τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga (@balenciaga)

Το Balenciaga bob πρόκειται να γίνει το χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη σεζόν, ενσωματώνοντας την κομψότητα και τη γοητεία των παλιών κομματιών με μια μοντέρνα πινελιά.

Cover Photo: Instagram/balenciaga

RECENT

13 Αυγ 2024

RELATED