Skip to main content
Jennifer Aniston e1717584365185 d6ee8a43

Jennifer Aniston: Το νέο κοντό καρέ της είναι το διαχρονικό κούρεμα που κολακεύει όλες τις γυναίκες

Με τα χρόνια, τα μαλλιά της Jennifer Aniston απέκτησαν τόσο μεγάλη λατρεία όσο και η κωμική σειρά που ξεκίνησε την καριέρα της.

Αρχικά είχαμε εμμονή με τον ρόλο της Rachel, που ονομάστηκε έτσι από τον αγαπημένο χαρακτήρα της Aniston στη σειρά Friends, και ακόμη και 27 χρόνια αργότερα παραμένει ένα έμβλημα της ποπ κουλτούρας της δεκαετίας του ’90.

Τα διάφορα spin-offs των μαλλιών της έχουν δημιουργήσει εξίσου μεγάλη δημοσιότητα – από τα μελαχρινά κοντά μαλλιά της Aniston μέχρι τα μακριά, beachy waves της και ακόμη και τις ξανθές της ανταύγειες. Αλλά είναι το νέο, συνεχώς μεταβαλλόμενο bob της ηθοποιού που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε αυτή τη στιγμή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @loveuaniston

Τον Ιανουάριο, η σταρ έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαίρων 2024 με το πιο κοντό bob των τελευταίων ετών, κόβοντας τα μαλλιά της στην κλείδα της. Στη συνέχεια, στα βραβεία People’s Choice στα μέσα Φεβρουαρίου, προκάλεσε σάλο με μια εμφάνισή της – τεχνικά ένα μακρύ bob με στρώματα – για να προσφέρει άφθονο όγκο.

Πρόσφατα, όμως, είδαμε τo επικαιροποιημένο hair style της, που μοιάζει πολύ στον χαρακτήρα της Rachel.

Στις 2 Ιουνίου, στην εκδήλωση Emmy FYC για το επιτυχημένο δράμα της The Morning Show, η Aniston έφτασε στο Paramount Studios στο Λος Άντζελες με ένα ακόμη πιο κοντό bob σε ξανθιά απόχρωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LolaVie (@lolavie)

Έχοντας τα μαλλιά της σε στιλ με πλάγια όψη με τις αστραφτερές άκρες κρυμμένες στη μία πλευρά και χαλαρά ξετυλιγμένες στην άλλη, έγινε ξαφνικά το κορίτσι της αφίσας για το πιο λάγνο χτένισμα του καλοκαιριού. Η ίδια συνδύασε το look με ένα εξίσου χαμηλών τόνων φλοράλ καλοκαιρινό φόρεμα.

Η bronde απόχρωση (μια απόχρωση που βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε ξανθό και μελαχρινό) των μαλλιών της ταίριαζε με την πιο δροσερή παλέτα του smokey eye της και τον υπαινιγμό της μεταλλικής λάμψης στο ροδακινί κραγιόν της επίσης.

Μιλώντας με την Kidman, η οποία αναφέρεται στην «τεράστια καριέρα» της Aniston και πώς την έχει διατηρήσει, η ίδια απαντά ταπεινά «Δεν ξέρω πώς». Παραδέχεται επίσης ότι συγκινείται στην παρέα αυτών των συναδέλφων ηθοποιών, λέγοντας: «Θα αρχίσω να κλαίω. Έχω κίνητρο, είμαι ακόμα εδώ, είμαστε ακόμα εδώ».

Και σίγουρα είναι. Όχι μόνο η καριέρα της Jennifer Aniston εξελίσσεται δυναμικά, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τις εμβληματικές μεταμορφώσεις μαλλιών που μας προσφέρει.

Cover Photo: Instagram/jennifeeraniiston

RECENT

RELATED