Skip to main content
likewomangr JENNIFER LOPEZ DIAZIGIO 1 4e4e1c7b

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck φιλιούνται αμήχανα σε νέες φωτογραφίες τους

Οι Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έφτασαν χωριστά για να επευφημήσουν τον γιο του, Samuel  σε έναν αγώνα μπάσκετ την Κυριακή, αλλά η επανένωση τους δεν ήταν καθόλου ζεστή.

Το ζευγάρι – του οποίου ο γάμος φέρεται να είναι υπό πίεση – συναντήθηκε με ένα αμήχανο φιλί στον αέρα που απείχε πολύ από τις πρώην παθιασμένες τους εκδηλώσεις αγάπης.

Καθώς έσκυβαν ο ένας στον άλλον, ο Μπεν χάιδεψε τη γυναίκα του στην πλάτη αντί να την αγκαλιάσει.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είχαν μια ψυχρή επανένωση στον αγώνα μπάσκετ του γιου τους την Κυριακή το απόγευμα στη Σάντα Μόνικα. Το δίδυμο έφτασε ξεχωριστά και μοιράστηκε ένα φιλί αέρα, μακριά από τις συνηθισμένες επιδείξεις τρυφερότητας

Εν τω μεταξύ, η πρώην σύζυγος του Ben, Jennifer Garner, εθεάθη να φεύγει από το παιχνίδι με τη μητέρα του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Backgrid (@backgrid_usa)

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενημερωτικό της δελτίο OnTheJLo όπου έγραψε: «Είμαι εντελώς στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοήτευσα. Να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αν δεν ένιωθα ότι ήταν απολύτως απαραίτητο.

“Υπόσχομαι ότι θα το φτιάξω και θα είμαστε όλοι μαζί ξανά. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Backgrid (@backgrid_usa)

Ενώ  η Τζένιφερ και ο Μπεν αντιμετωπίζουν συνεχείς δημόσιες εικασίες σχετικά με την κατάσταση του γάμου τους εν μέσω αναφορών ότι το ζευγάρι ζει χωριστά καθώς εργάζονται για τον γάμο τους, έχουν φωτογραφηθεί και οι δύο χωριστά φορώντας τις βέρες τους πρόσφατα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Revista ¡HOLA! (@holacom)

Ο Μπεν και  η Τζεν φωτογραφήθηκαν μαζί στις 30 Μαΐου 2024 για πρώτη φορά εδώ και εβδομάδες. Συναντήθηκαν στο Λος Άντζελες καθώς πήγαιναν σε ένα πάρτι αποφοίτησης για την κόρη του Μπεν, Βάιολετ, που πρόσφατα αποφοίτησε από το γυμνάσιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Backgrid (@backgrid_usa)

Η Jennifer ρωτήθηκε σχετικά με αναφορές για τις δυσκολίες στο γάμο της κατά την προώθηση της νέας της ταινίας, Atlas, στην Πόλη του Μεξικού πρόσφατα.

Καθισμένη δίπλα στον συμπρωταγωνιστή της, Simu Liu, η Jennifer ρωτήθηκε ξαφνικά:  «Είναι αληθινό το διαζύγιό σου με τον Ben Affleck;» Πριν ο άγνωστος δημοσιογράφος προσθέσει: “Αυτές είναι φήμες; Ποια είναι η αλήθεια; Para le press le Mexicana, ποια είναι η αλήθεια της κατάστασης;”

Η Τζένιφερ φάνηκε να ξεκαρδίζεται, αλλά όταν ακούστηκε ο δημοσιογράφος να συνεχίζει τις ερωτήσεις του, τον κοίταξε κατευθείαν και είπε: «Εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτό».

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

13 Αυγ 2024

RELATED