Skip to main content
victoria beckham e1717393233284 883f8bf2

Victoria Beckham: Τι περιλαμβάνει το διατροφολόγιο και το πρόγραμμα γυμναστικής της γνωστής σχεδιάστριας;

Είναι γνωστό ότι η Victoria Beckham είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και γυμναστικής.

Ανάμεσα λοιπόν στις φωτογραφίες από τις επίσημες εμφανίσεις της και άλλες που αφορούν τη δουλειά της, η πρώην τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς διατηρείται σε φόρμα.

Ποια είναι η διατροφή της Victoria Beckham;

Αν και το τι ακριβώς τρώει Victoria καθημερινά ποικίλλει, η ίδια αγαπά μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

«Μου αρέσει να τρώω υγιεινά», είπε στους Times. «Και είμαι στην τυχερή θέση όπου είναι εύκολο για μένα. Έχω την πολυτέλεια να τρώω καλά».

Όσον αφορά τη διατήρηση της λαμπερής όψης της, η Beckham καταναλώνει τη σωστή ποσότητα υγιεινών λιπών, κυρίως από αβοκάντο.

Σε συνέντευξή της στην The Telegraph, η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε ότι πλέον «τρώει τρία ή τέσσερα αβοκάντο την ημέρα» για να διατηρεί το δέρμα της υγιές.

Ως μία από τις καλύτερες τροφές για λαμπερό δέρμα, το αβοκάντο είναι μια πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών.

Η πρώην τραγουδίστρια είναι επίσης λάτρης της γύρης των μελισσών, καθώς σε συνέντευξή της στη Vogue UK δήλωσε ότι η υπερτροφή διατήρησε το δέρμα της χωρίς ρυτίδες.

Σύμφωνα με το Women’s Health, είναι επίσης γνωστό ότι ξεκινά τη μέρα της με ένα μπολ δημητριακών.

Ποια είναι η ρουτίνα άσκησης της Victoria Beckham;

Όπως και η δίαιτά της, η ακριβής ρουτίνα προπόνησης της ποικίλλει όλα αυτά τα χρόνια.

Το 2017, είπε στη Vogue Ολλανδίας ότι τρέχει για περίπου 5 χιλιόμετρα κάθε μέρα.

«Πηγαίνω για ένα τρέξιμο τριών μιλίων κάθε πρωί και γυμνάζομαι για μια ώρα, που μου δίνει αρκετό χρόνο για να φτάσω στην κουζίνα για να κάνω πουρέ τα αβοκάντο του Romeo», είπε.

Τρία χρόνια νωρίτερα, είπε στη Vogue UK ότι συνήθως ολοκληρώνει τη συνεδρία pilates με την εκπαιδευτή διασημοτήτων, Tracy Anderson, στις 6 κάθε πρωί, πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Ως πολυάσχολη εργαζόμενη μαμά, η Victoria παραδέχτηκε ότι πρέπει να είναι στρατηγική για το πότε εντάσσει την άσκηση στην ημέρα της.

«Σηκώνομαι αρκετά νωρίς, γύρω στις 6 το πρωί, και κάνω μια ώρα στο γυμναστήριο πριν σηκωθούν τα παιδιά, μετά τους δίνω πρωινό και τα πηγαίνω στο σχολείο», είπε στους Times .

Για να διατηρεί τις προπονήσεις της φρέσκες και ενδιαφέρουσες, η Βeckham λατρεύει επίσης να παρακολουθεί μαθήματα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι ευέλικτη, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει δοκιμάσει γιόγκα, ενώ συμμετέχει και ο σύζυγός της και τα παιδιά της.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ιταλία το 2019, η Beckham μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram όπου έκανε μερικές πολύ έμπειρες στάσεις γιόγκα, αποδεικνύοντας αγαπά πολύ την προπόνηση που βοηθά στη στάση του σώματος.

Cover Photo: Instagram/victoriabeckham

RECENT

RELATED