Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2024%2F06%2Flikewomangr summer bag lifestyle

6 must have αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα σου στις καλοκαιρινές διακοπές

Πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: είμαστε μια ανάσα πριν τις διακοπές.

Το να επιλέξεις τα κατάλληλα καλοκαιρινά αξεσουάρ για τις διακοπές απαιτεί σωστή οργάνωση και σκέψη. Είναι γνωστό άλλωστε πως ό,τι και να φοράς, σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκεσαι, μπορείς να μεταμορφώσεις ακόμα και το πιο απλό ή βαρετό ντύσιμο με τη χρήση τους.

Γι’ αυτό, βρήκαμε για σένα τα go-to αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου

Statement γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα ισχυρό αξεσουάρ—είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άνθρωποι όταν σου μιλάνε. Έχουν επίσης τη δύναμη να τραβήξουν αμέσως μια ματιά τόσο σε χαλαρές όσο και σε πιο έντονες μέρες. Τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου προσφέρουν την απόλυτη τελική πινελιά — είτε πρόκειται για ένα casual σύνολο είτε για ένα τολμηρό μαγιό για ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα. Επιπλέον, είναι το τέλειο αξεσουάρ για εκείνες τις μέρες χωρίς μακιγιάζ.

Μεταξωτό μαντήλι

Αξεσουάρ συνώνυμο της κομψότητας εδώ και δεκαετίες, που αγαπούν ηθοποιοί, fashion icons, το μεταξωτό μαντήλι δεν μπορεί ποτέ να είναι εκτός μόδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @femininstyles

Σήμερα, ωστόσο, οι δυνατότητές του είναι ατελείωτες. Μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου κομμάτι ως μπαντάνα ή μαντήλι στα μαλλιά, γύρω από τον λαιμό ή πάνω στους ώμους σου, ή ακόμα και για να διακοσμήσεις άλλα αξεσουάρ σου, όπως η τσάντα σου.

Αν και μπορεί να μην είναι το πρώτο καλοκαιρινό αξεσουάρ που σου έρχεται  στο μυαλό, ένα μεταξωτό φουλάρι είναι τόσο ελαφρύ που ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες δεν θα σε ενοχλεί, ειδικά δεμένο γύρω από τα μαλλιά σου.

Μεγάλα δαχτυλίδια

Αν και οι τάσεις στα κοσμήματα τείνουν να έρχονται και να παρέρχονται, το αξεσουάρ για το καλοκαίρι δεν θα ήταν ολοκληρωμένο χωρίς τα statement κοσμήματα. Μιλάμε για statement σκουλαρίκια, πολυεπίπεδα κολιέ και ιδιαίτερα χοντρά δαχτυλίδια. Είναι ένας τέλειος τρόπος για να αναδείξεις κάθε casual ντύσιμο.

Καπέλα ηλίου

Είναι αυτονόητο ότι το καπέλο είναι απαραίτητο για το καλοκαίρι. Όχι μόνο είναι πρακτικό για να μπλοκάρει τις ακτίνες του ήλιου και να διατηρεί τη δροσιά ακόμη και τις πιο καυτές ημέρες, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές κομψές επιλογές που ολοκληρώνουν κάθε εμφάνιση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sania chadha (@saniachadha)

Αξεσουάρ μαλλιών

Το καλοκαίρι είναι η εποχή για να ξεφύγεις από τη ζώνη άνεσης σου και να αγκαλιάσεις τα ιδιότροπα αξεσουάρ για να τα ταιριάξεις με πολύχρωμες εμφανίσεις, χαρούμενα κοσμήματα και φλοράλμ σχέδια. Δοκίμασε για παράδειγμα έναν φιόγκο, πολύχρωμα κλιπ μαλλιών και κορδέλες για να ξεχωρίσεις και να κάνεις τη διαφορά.

Cover Photo: Unsplash

RELATED