Skip to main content
likewomangr posa zevgaria papoutsia prepei na exeis 7eea531d

5+1 ζευγάρια παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της

Λίγα πράγματα στη ζωή συγκρίνονται με την έκσταση του να αγοράζεις ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι παπούτσια και να σε υποδέχεται η υπέροχη μυρωδιά τους μόλις ανοίξεις το κουτί. Αλλά όσο κι αν μας αρέσουν – συναντάμε συχνά το ίδιο πρόβλημα. Έχουμε αρκετά ζευγάρια, αλλά πάντα καταλήγουμε να φοράμε τα ίδια ξανά και ξανά.

Αποστολή μας είναι λοιπόν να σου αποκαλύψουμε τι είδους παπούτσια χρειάζεσαι πραγματικά. Ένα καθημερινό παπούτσι, ένα παπούτσι για έξοδο, ένα πρακτικό παπούτσι – πόσα ζευγάρια χρειάζεσαι στην πραγματικότητα για να βεβαιωθείς ότι καλύπτονται όλες οι ανάγκες σου;

Ένα καλό ζευγάρι γόβες

Ένα καλό ζευγάρι γόβες είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού και είναι βασικό στοιχείο στη συλλογή υποδημάτων σου. Συνέντευξη για δουλειά; Βραδιά κοριτσιών; Βραδινό ραντεβού; Οι γόβες μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν ένα ντύσιμο και να του δώσουν την επιπλέον αίσθηση που χρειάζεται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HIGH HEELS 👠 (@skyhigh_heels)

Υπάρχουν τόσα πολλά στυλ και παραλλαγές, και έτσι δεν είναι δύσκολο να προσαρμόσεις ένα που θα ταιριάζει με την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής σου.

Ένα καθημερινό πέδιλο

Από παραλία σε πόλη, τα φλατ σανδάλια είναι απαραίτητα για τα κορίτσια εν κινήσει. Ένα κλασικό ζευγάρι Birkenstocks ή ένα ζευγάρι απλές μαύρες σαγιονάρες συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα, ενώ είναι και άνετα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Birkenstock (@birkenstock)

Loafers

Τα loafers έχουν αναβαθμιστεί και δεν είναι πια το μέσο παπούτσι γραφείου σου. Είναι ένα άλλο παπούτσι που πρέπει να έχεις αν ψάχνεις για κάτι που μπορείς να φορέσεις με περισσότερα από ένα ντύσιμο. Φόρεσέ τα στο γραφείο ή για κυριακάτικο brunch – το loafer μπορεί εύκολα να συνδυαστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες του στυλ σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GIOVANA SCHMITZ (@gigi_schmiitz)

Μπαλαρίνες

Οι μπαλαρίνες έχουν τραβήξει πραγματικά τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια – και δικαιολογημένα! Προτίμησε τα κλασικά στρογγυλεμένα δάχτυλα – ή επίλεξε τα πιο μοντέρνα τετράγωνα. Φτιάξε τα δικά σου με φιόγκους αυτή την άνοιξη και συνδύασέ τα με λεπτές κάλτσες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @cahierdetendances

Ένα κλασικό, καθημερινό sneaker

Τα κομψά slip ons είναι το απόλυτο εν κινήσει παπούτσι. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τζιν το Σαββατοκύριακο ή φόρεσέ τα ως μια πιο χαλαρή εναλλακτική από τις γόβες με ένα κοστούμι στη δουλειά.

Μποτάκια

Flat, με τακούνι, καρφωτό, βελούδινο… ένα κορίτσι δεν μπορεί ποτέ να έχει πάρα πολλά μποτάκια! Είναι τα βασικά παπούτσια για το φθινόπωρο/άνοιξη και αν επενδύσεις σε ένα καλό δερμάτινο ζευγάρι, θα σου κρατήσουν για πάντα.

Cover Photo: Unsplash

RECENT

RELATED