Skip to main content
Likewoman 1200800 5 48c9cef0

Όλα τα This and That #159 | Τι είδαμε την εβδομάδα που πέρασε

Πιστές στο ραντεβού μας για άλλο ένα This and That με όλα τα νέα και όμορφα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα πολυαναμενόμενα λαμπερά εγκαίνια του comfort bar – restaurant  “Gaya Athens” στην καρδιά της Αθήνας!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα πολυαναμενόμενα λαμπερά εγκαίνια του comfort bar - restaurant  “Gaya Athens” στην καρδιά της Αθήνας!

Το ολοκαίνουργιο all day comfort bar – restaurant  “Gaya Athens” άνοιξε τις πόρτες του σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, μόλις λίγα λεπτά από το Σύνταγμα και κάθετα της Ερμού και ήταν όλοι εκεί! Οι επιχειρηματίες Σάκης Κατσούλης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος και Γιώργος Σέμπρος υποδέχθηκαν πλήθος φίλων και συνεργατών αλλά και πολλούς επώνυμους καλεσμένους από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, που έσπευσαν να ευχηθούν για το νέο τους εγχείρημα “Καλή Αρχή”. Από νωρίς το απόγευμα η οδός Καλαμιώτου πλημμύρισε από θαμώνες του νέου στολιδιού της Αθήνας “Gaya Athens”, ενώ το party κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές και απογειώθηκε από το live performance της εκρηκτικής Dj Queen G.

Το “Gaya Athens” αναμένεται ένα από το δημοφιλή αθηναϊκά spots, με χαρακτηριστικό του το αίσθημα προσιτής πολυτέλειας και την αυθεντική αίσθηση φιλοξενίας, που αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή κάθε επισκέπτη. Το εντυπωσιακό μπαρ με τη μαρμάρινη μπάρα, τα μοντέρνα έργα τέχνης και οι urban chic λεπτομέρειες δημιουργούν την πιο ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσει κανείς από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ premium coffee blends, brunch, comfort food αλλά και μία άκρως ενδιαφέρουσα λίστα, που εμπλουτίζεται διαρκώς, για τους cocktail aficionados. Παρόλο που βρίσκεται σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας, θα κάτσεις με ηρεμία, είτε επιλέξεις τα τραπεζάκια που έχουν στηθεί πάνω στο πεζοδρόμιο, ώστε να χαζεύεις την περατζάδα της οδού Ερμού, είτε το εσωτερικό του, ένα από τα βασικότερα ατού που το καθιστά έναν από τους πιο unique χώρους της πόλης. Η καλοκουρδισμένη ομάδα του, που με τη ζωηρή της διάθεση αγκαλιάζει κάθε θαμώνα, συμπληρώνει τον χάρτη του fun dining δημιουργώντας μία uplifting ατμόσφαιρα. Ιδανικό για φαγητό και δροσερά cocktails, είτε μετά το γραφείο και τα ψώνια, είτε για τις all-day ξέγνοιαστες βόλτες μας, είτε για τα καθημερινά μας νυχτοπερπατήματα στο κέντρο, το “Gaya Athens” ήρθε για να αποτελέσει ένα από τα πιο ζωηρά σημεία συνάντησης της πόλης.

Έναρξη γυρισμάτων της κινηματογραφικής παραγωγής «ΥΠΑΡΧΩ» της Tanweer

Έναρξη γυρισμάτων της κινηματογραφικής παραγωγής «ΥΠΑΡΧΩ» της Tanweer

Ξεκίνησε τα γυρίσματά της αυτή την εβδομάδα η νέα παραγωγή της Tanweer -η μεγαλύτερη ελληνική κινηματογραφική παραγωγή της χρονιάς- βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη και πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου. Το κεντρικό καστ συμπληρώνουν οι Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης κ.α.

H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία. Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία – αφιέρωμα σε έναν μεγάλο τραγουδιστή, που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανά τον κόσμο, τον Στέλιο Καζαντζίδη – για όσους τον αγάπησαν, και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν.

Λαμπερό κάλεσμα για την Άννα Μαρία Ρογδάκη με την σφραγίδα του PR man Γιώργου Ντάβλα

Λαμπερό κάλεσμα για την Άννα Μαρία Ρογδάκη με την σφραγίδα του PR man Γιώργου Ντάβλα

Ένα μεγάλο event με αφορμή την υποψηφιότητά της Άννας Μαρίας Ρογδάκη ως ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, διοργάνωσε ο γνωστός PR man Γιώργος Ντάβλας, επικεφαλής της εταιρείας DAVLAS AND PARΤNERS CREATIVE PR και στενός φίλος της κορυφαίας Ελληνίδας Event designer /planner το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα πανέμορφο κτήμα που βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα και συγκεκριμένα στον Δήμο Ερυμάνθου και το «παρών» στο λαμπερό event έδωσαν περισσότεροι από 150 προσκεκλημένοι. Εκεί βρέθηκε και η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά που με την παρουσία της διάνθισε την εκδήλωση. Μεταξύ άλλων στην βραδιά παραβρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες της Άννας Μαρίας Ρογδάκη, μέλη της ΕΓΥΠΑ και γνωστοί δημοσιογράφοι. Η ανταπόκριση της πρόσκλησης του γνωστού PR man έδωσε και το στίγμα της απήχησης που έχει η υποψηφιότητάς της Άννας Μαρίας Ρογδάκη ενόψει και των Ευρωεκλογών που πλησιάζουν. Ο Γιώργος Ντάβλας τραγούδησε για τους καλεσμένους, σε άκρως εορταστικό κλίμα. Σε ένα μοναδικό περιβάλλον με τους δημιουργικούς στολισμούς της Rogdaki Events Trademark να πρωταγωνιστούν μετατρέποντας το σε ένα ονειρικό σκηνικό εξωτικής ατμόσφαιρας και πολυτέλειας, όλα τα στοιχεία μαζί συνέθεσαν ένα μεγαλοπρεπές σκηνικό, προσδίδοντας επιβλητική αίγλη και λάμψη στη βραδιά! Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν το κλίμα της επιτυχημένης εκδήλωσης.

“Γίνε ο Ηγέτης του εαυτού σου”: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου από τις Εκδόσεις “Διάνοια” στο πλαίσιο της 20ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης!

“Γίνε ο Ηγέτης του εαυτού σου”: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου από τις Εκδόσεις “Διάνοια” στο πλαίσιο της 20ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης!

Στο πλαίσιο της 20ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, ο γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας και συγγραφέας Δρ. Δημήτριος Ζάμπογλου παρουσίασε στην ιστορική αίθουσα “Φιλολογικό Καφενείο” για πρώτη φορά το βιβλίο του «Γίνε o Ηγέτης του εαυτού σου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Διάνοια”, με τη λογοτεχνική επιμέλεια της Βίκυς Χατζηβασιλείου, η οποία και συντόνισε την εκδήλωση. Πλήθος φίλων του καλού βιβλίου από όλον τον κόσμο, αλλά και οι πιο σημαντικές προσωπικότητες του δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου της συμπρωτεύουσας και όχι μόνο έδωσαν το “παρών” και συνεχάρησαν προσωπικά τον Δρ. Δημήτριο Ζάμπογλου για το νέο του εγχείρημα.

To βιβλίο αντί να παρουσιάζει μια σειρά από περαιτέρω προβλήματα προς εξέταση, προτρέπει τον αναγνώστη να δραστηριοποιηθεί και να βρει λύσεις. Μέσα από μια σειρά απλών ασκήσεων που λύνονται με διασκεδαστικό τρόπο, βοηθάει τον αναγνώστη να εξετάσει τις προσωπικές του ηγετικές επιλογές και δεσμεύσεις και να αρχίσει να δομεί την επόμενη κίνηση του. Ο πυρήνας του βιβλίου προέρχεται από τη διδακτορική διατριβή του Δρ Ζάμπογλου στο King’s College του Λονδίνου, κατά την οποία ερευνούσε εμπόρους με υψηλές αποδόσεις και χρηματοοικονομικές αγορές. Η έρευνα σχετικά με τη συμπεριφορά των εμπόρων, σε συνδυασμό με τους αγαπημένους ήρωες της ελληνικής μυθολογίας όπως ο Ηρακλής, ο Ίκαρος και ο Μινώταυρος, δημιουργεί χαρακτήρες με τους οποίους ο κάθε ένας μπορεί να ταυτιστεί. «Κάθε όνειρο, ανεξαρτήτως πόσο μικρό ή μεγάλο είναι, μπορεί να επιδιωχθεί», τονίζει ο Δρ Ζάμπογλου, επισημαίνοντας πως αυτό το βιβλίο δεν περιμένει από τον αναγνώστη να έχει κάποιο ταλέντο, καθώς ,όπως ο ίδιος σημειώνει, «είναι υποκειμενικό και μεταβλητό ανάλογα με τις περιστάσεις». «Για μένα, το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν οδηγό. Αν ο αναγνώστης αποφασίσει ότι θέλει να αλλάξει τη ζωή του, τότε μόνο μπορεί να επιδιώξει να το διαβάσει», σημειώνει ο συγγραφέας.

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκδόσεων Διάνοια (https://bit.ly/42YF4Pe). Διαθέσιμο και μέσω παραγγελίας σε βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και διαδικτυακά μεταξύ άλλων σε public.gr και skroutz.gr.

Εγκαίνια Πολυγηπέδου στο Αγαθονήσι | Το νέο Πολύγηπεδο στο ακριτικό Αγαθονήσι, ένας χώρος άθλησης και σωματικής υγείας

Εγκαίνια Πολυγηπέδου στο Αγαθονήσι | Το νέο Πολύγηπεδο στο ακριτικό Αγαθονήσι, ένας χώρος άθλησης και σωματικής υγείας

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα χαράς και συγκίνησης τα εγκαίνια του νέου πολυγηπέδου στο ακριτικό Αγαθονήσι. Ο νέος πολυχρηστικός και πλήρως εξοπλισμένος χώρος του γηπέδου είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ομάδας Αιγαίου και της HOPEgenesis και η κατασκευή πραγματοποιήθηκε χάρη στη χρηματοδότηση από το Qualco Group και το Qualco Foundation καθώς και το Δήμο Αγαθονησίου. Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγαθονησίου κ. Ευάγγελος Κόττορος, ο Πρόεδρος του Qualco Foundation κ. Ορέστης Τσακαλώτος, o CFO του Qualco Group κ. Νίκος Κοντόπουλος, ο Director of Product Management του Qualco κ. Θοδωρής Ψιλόπουλος, ο Πρόεδρος της HOPEgenesis κ. Στέφανος Χανδακάς, η Πρόεδρος της Ομάδας Αιγαίου κ. Ντενίζ Τσιμή καθώς και εκπρόσωποι της Ομάδας Αιγαίου, HOPEgenesis, του Qualco Group και Qualco Foundation. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη στιγμή για το απομακρυσμένο Αγαθονήσι και για τα 6 παιδιά που κατοικούν στο νησί. Είναι το βορειότερο νησί των Δωδεκανήσων με έκταση 13,4 τ.χμ. και μόνο 203 κατοίκους, και τα περασμένα χρόνια σήκωσε το βάρος της προσφυγικής κρίσης καθώς αποτέλεσε πύλη προσφύγων προς την Ελλάδα.

Lindian Village Beach Resort Rhodes, Curio Collection by Hilton – Ζήσε μια αξέχαστη εμπειρία ευεξίας και φιλοξενίας δίπλα στην φύση

Lindian Village Beach Resort Rhodes, Curio Collection by Hilton – Ζήσε μια αξέχαστη εμπειρία ευεξίας και φιλοξενίας δίπλα στην φύση

Το Lindian Village Beach Resort Rhodes, Curio Collection by Hilton, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, πιστεύει πως η πολυτελής φιλοξενία, με έμφαση στην ευεξία και την ιδιωτικότητα, μπορεί να συνυπάρξει σε αρμονία με την φύση και την τοπική παράδοση. Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στην εκπληκτική παραλία Λάρδος, μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο με τροπικά λουλούδια και δέντρα. Ο Γιώργος Ντάβλας μαζί με καλούς φίλους, επισκέφθηκε το Lindian Village Beach Resort Rhodes, Curio Collection by Hilton. Απόλαυσαν την εξαιρετική φιλοξενία και τις εγκαταστάσεις, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις με φόντο την όμορφη Ρόδο.

Το ανανεωμένο θέρετρο 5 αστέρων, βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από τη Λίνδο και υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του στιγμές ευεξίας μένοντας πιστό στην ιδέα της αυθεντικότητας. Διαθέτει ιδιωτική παραλία, πισίνα, πολυτελές spa, γυμναστήριο και gourmet εστιατόρια για τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα κομψά καταλύματα με πολυτελείς, εξοπλισμένες σουίτες. Πρόκειται για έναν βιώσιμο κόσμο όπου τα θαύματα αναδύονται απαλά όπως οι κυματιστές ομορφιές που καλύπτουν την κοντινή Κοιλάδα των Πεταλούδων. Με έμπνευση την φύση, δημιουργούνται μεταμορφωτικές εμπειρίες. Το Lindian Village Beach Resort Rhodes, Curio Collection by Hilton σας προσκαλεί να ζήσετε μια εξαίσια διαμονή, γεμάτη ανακαλύψεις και συναισθήματα για να νιώσετε και να μοιραστείτε!

50 Years “Georgoulis S.A”: Ένα ξεχωριστό Anniversary Event στον Άλιμο

50 Years “Georgoulis S.A”: Ένα ξεχωριστό Anniversary Event στον Άλιμο

Τα 50 χρόνια της premium εταιρείας “Georgoulis S.A.”, Μπάνιο/ Δάπεδο/ Κουζίνα/ Θέρμανση στη Λεωφόρο Καλαμακίου 117 στον Άλιμο, γιόρτασε η αγαπημένη οικογένεια Γεωργουλή μαζί με καλούς φίλους, συνεργάτες, πλήθος προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, που έσπευσαν να ευχηθούν, καθώς και o Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος τους συνεχάρη για τη συνεχή λειτουργία και τη διαρκή ανάπτυξη της εταιρείας τους. Παράλληλα, πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στο εντυπωσιακό showroom και γνώρισαν το brand με τα ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα, ενώ το εκρηκτικό dj set της Μάγκυς Χαραλαμπίδου απογείωσε τη βραδιά, μαζί με το live act του saxophonist Τομ Γιαννακόπουλου. Την τούρτα των 50 χρόνων έσβησε ο CEO και ιδρυτής της “Georgoulis S.A”  Γιώργος Γεωργουλής, ενώ συγκίνησε ο λόγος του και ο λόγος των δύο του παιδιών και συνεχιστών της εταιρείας Φοίβου και Έκτορα Γεωργουλή. 

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών υπερήφανος «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών υπερήφανος «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ανέλαβε «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» (Official Medical Partner) της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) παρέχοντας την πλήρη ιατρική υποστήριξη στις Ελληνίδες αθλήτριες και στους Έλληνες αθλητές της Προ-Παραολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, καθώς και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Η συνεργασία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή έγκειται στην ολοκληρωμένη προσφορά ιατρικών καλύψεων με διαγνωστικές και ιατρικές εξετάσεις, χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλείες, και σε τυχόν ιατρικές ανάγκες και περιστατικά που ενδέχεται να προκύψουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των αθλητών κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Νέα ψηφιακή εμπειρία στα καταστήματα COSMOTE | 30 νέα, πλήρως ανακαινισμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα την τελευταία διετία

Νέα ψηφιακή εμπειρία στα καταστήματα COSMOTE | 30 νέα, πλήρως ανακαινισμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα την τελευταία διετία

Μια νέα ψηφιακή εμπειρία φέρνουν στους πελάτες τους τα καταστήματα COSMOTE, με την εταιρεία να συνεχίζει δυναμικά το στρατηγικό της πλάνο για διαρκή αναβάθμιση του εμπορικού της δικτύου. Συνολικά 30 καταστήματα COSMOTE έχουν ανακαινιστεί πλήρως σε όλη την Ελλάδα την τελευταία διετία. Με μοντέρνα αισθητική, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, γρήγορη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, αλλά και με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, τα καταστήματα COSMOTE οδηγούν τις εξελίξεις στη νέα ψηφιακή εποχή. Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, τα καταστήματα COSMOTE είναι σχεδιασμένα με καινοτόμα υλικά, άνετους και οικείους χώρους, είναι πιο λειτουργικά αλλά και πιο διαδραστικά. Παρέχουν µία μεγάλη γκάµα προϊόντων τεχνολογίας, αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες COSMOTE σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, Internet και τηλεόραση. Επιπλέον, διαθέτουν θεματικές ζώνες και νέες σχεδιαστικές γραμμές που αναδεικνύουν το προϊοντικό τους portfolio και διευκολύνουν την περιήγηση του επισκέπτη στον χώρο. Τα καταστήματα COSMOTE έχουν εμπλουτιστεί με περισσότερα live demos, ενώ στις ειδικά διαμορφωμένες βιωματικές γωνιές τους (Smart Home, Fiber gaming zone, Fiber / 5G stage, COSMOTE TV), οι καταναλωτές μπορούν να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους συσκευές. Πέρα από τους εξειδικευμένους πωλητές, οι επισκέπτες θα συναντήσουν έναν Smart Life Coach που θα τους βοηθήσει σε θέματα συνδεσιμότητας προϊόντων & υπηρεσιών, αλλά και έναν Business Expert ειδικά για επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει τα καταστήματα COSMOTE να ξεχωρίζουν είναι ότι ακολουθούν τις περιβαλλοντικά υπεύθυνες πρακτικές και τις προτεραιότητες βιώσιμης ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ.

Το place-to-be της Θεσσαλονίκης “Amar” club άνοιξε και πάλι τις πόρτες του με ένα εντυπωσιακό New Season Opening Party και με ένα εκρηκτικό live από την Ιουλία Καλλιμάνη!

Το place-to-be της Θεσσαλονίκης “Amar” club άνοιξε και πάλι τις πόρτες του με ένα εντυπωσιακό New Season Opening Party και με ένα εκρηκτικό live από την Ιουλία Καλλιμάνη!

Το μοναδικό summer club της νυχτερινής ζωής της συμπρωτεύουσας “Amar”, άνοιξε για ακόμη μία καλοκαιρινή σεζόν τις πόρτες του. Από νωρίς η ατελείωτη ουρά των θαμώνων, που περίμεναν για μία θέση στο μαγαζί-στολίδι της Θεσσαλονίκης, αλλά και η συνεχόμενη προσέλευση του κόσμου καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, επιβεβαίωσαν ότι το στοίχημα για αξέχαστες νύχτες κερδήθηκε. Δίπλα στην πιο δυνατή ομάδα επιχειρηματιών της πόλης βρέθηκαν εκλεκτοί φίλοι τους από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό και δημοσιογραφικό χώρο, ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης ταξίδεψαν αποκλειστικά για τη λαμπερή βραδιά, την οποία απογείωσε το εκρηκτικό live της μοναδικής Ιουλίας Καλλιμάνη. Όσοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το “Amar” διασκέδασαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες σε μία βραδιά με πολύ χορό, κέφι και ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, που σήμαναν ξανά και επίσημα την έναρξη του “Amar” φωτίζοντας τον ουρανό του Θερμαϊκού. Στο “Amar” κάθε Τετάρτη (live parties), Παρασκευή και Σάββατο τα vibes ανεβαίνουν, οι φωτισμοί χαμηλώνουν σε έναν εντυπωσιακό χώρο με την υπόσχεση να μας χαρίσουν τις πιο κορυφαίες στιγμές νυχτερινής διασκέδασης.

SPLENDOR – Η επανάσταση στην αποτρίχωση!

SPLENDOR - Η επανάσταση στην αποτρίχωση!

Στα Vivify θα βρείτε το SPLENDOR, ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας για skin rejuvenation και αποτρίχωση μαζί! Σας προσφέρει την τέλεια προσαρμοσμένη θεραπεία αποτρίχωσης, που είναι γρήγορη, αποτελεσματική και άνετη, χωρίς καθόλου πόνο, χωρίς επαναληπτική συνεδρία και χωρίς ερεθισμούς. Συνδυάζει Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς, με επιπλέον δυνατότητα χρήσης συνδυαστικά Nd:YAG, για να μπορεί να εφαρμοστεί σε πιο σκούρα ή μαυρισμένη επιδερμίδα, όλες τις εποχές του χρόνου. Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία, χρειάζεστε λιγότερες συνεδρίες θεραπείας και είναι ασφαλές για όλους τους τύπους δέρματος! Επιπλέον το Long Pulse Nd: YAG δρα με πολλαπλό τρόπο τόσο στην άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας, όσο και στη σταδιακή παραγωγή νέου κολλαγόνου, με αποτέλεσμα rejuvenation και body tightening, ενώ καταπολεμά ευρυαγγείες και δυσχρωμίες.

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RECENT

RELATED