Skip to main content
kourtney kardashian e1716961480618 b155b5d8

Η Kourtney Kardashian μοιράζεται το δύσκολο ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης: «Πίστεψα στο σχέδιο του Θεού για τη ζωή μου»

Η Kourtney Kardashian και ο σύζυγός της, Travis Barker, καλωσόρισαν τον γιο τους τον Νοέμβριο του περασμένου έτους και έκτοτε η γνωστή τηλεπερσόνα είναι μία τρισευτυχισμένη νέα μαμά. Τη Δευτέρα, η 45χρονη σταρ των Kardashians μπήκε στο Instagram για να κάνει ένα Q&A και μίλησε για τη ζωή της με το 6 μηνών αγοράκι τους.

«Νέα μαμά εδώ, κάποιες συμβουλές για το μωρό που του αρέσει να κρατιέται μόνο στην αγκαλιά μας για να πάρει έναν υπνάκο», ρώτησε μία θαυμάστρια.

Η Kourtney χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να αναβλύσει τις γλυκές στιγμές της με τον Rocky.

«Απολαύστε κάθε δευτερόλεπτο! Κάνουμε το ίδιο. Δεν ήταν ποτέ στην κούνια του», έγραψε. «Είναι το αγαπημένο μου πράγμα στον κόσμο».

Η Kourtney ήταν επίσης ειλικρινής σχετικά με τη σύλληψη του γιου της με τον Travis. Μία θαυμάστρια μοιράστηκε το ταξίδι της με την εξωσωματική γονιμοποίηση και ρώτησε πώς η Kourtney «συνέχισε» στο δικό της ταξίδι.

«Σταμάτησα μετά από ένα χρόνο προσπαθειών (5 αποτυχημένοι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης, 3 ανακτήσεις) το σώμα μου χαλάρωσε και πίστευα στο σχέδιο του Θεού για τη ζωή μου», έγραψε η Kourtney Kardashian στο Instagram Story της την Δευτέρα.

Η Kourtney αποκάλυψε ότι πέρασε πέντε αποτυχημένους κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης και τρεις ωοληψίες προτού συλλάβουν με τον Travis Barker τον 6 μηνών γιο τους, Rocky.

Ενθαρρύνοντας την ακόλουθό της – που ανέφερε ότι είχε περάσει από έξι γύρους εξωσωματικής γονιμοποίησης – η 45χρονη Kardashian πρόσθεσε: «Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να νιώθεις ότι δεν προσπαθείς, αλλά το να πιστεύεις στο σχέδιο του Θεού και να λες τις προσευχές σου είναι τόσο ισχυρό. Εύχομαι τα καλύτερα!».

Η Kardashian και ο Barker, καλωσόρισαν το πρώτο τους μωρό τον Νοέμβριο του 2023.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η 45χρονη Kardashian Barker υποβλήθηκε σε «επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο έμβρυο», η οποία είδε τον σύζυγό της να εγκαταλείπει τις συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία για να είναι στο πλευρό της.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, δήλωσε ότι είναι «αιώνια ευγνώμων» στους γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του μωρού της.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε νόμιμα τον Απρίλιο του 2022, αφού πραγματοποίησαν έναν γάμο «εξάσκηση» μετά τα Grammy στις 2 το πρωί.

Η Kardashian και ο Barker έχουν και οι δύο τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις.

RECENT

RELATED