Skip to main content
French Bloom Lifestyle Elevate4 e1716816442341 0e70b86e

Η All About Gourmet και το French Bloom είναι εδώ για να μας αποδείξουν πως η απόλαυση μπορεί να είναι απαλλαγμένη από το αλκοόλ!

Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε και οι βραδινές έξοδοι έρχονται ξανά για να γίνουν η πιο ανέμελη καθημερινή μας συνήθεια!

Τι πίνουμε όμως αν θέλουμε να αποφύγουμε το αλκοόλ; Οι περισσότεροι από εμάς που έχουμε περιορίσει ή κόψει τελείως το αλκοόλ για διάφορους λόγους (υγεία, εγκυμοσύνη, θρησκεία, διατροφή…) αρκούμασταν μέχρι τώρα σε ένα αναψυκτικό ή ακόμη χειρότερα, σε ένα ποτήρι νερό! Ευτυχώς, πλέον, τη λύση σε αυτό δίνει το French Bloom, ο νεαρός γαλλικός οίκος με την πρωτοφανή επιτυχία στον τομέα των αφρώδων οίνων χωρίς αλκοόλ!

A La table The Collection

Όλα ξεκίνησαν από δύο γυναίκες, τη Maggie Frerejean-Taittinger και την Constance Jablonski, οι οποίες γνωρίστηκαν σε ένα μάθημα πιλάτες στη Νέα Υόρκη και δημιούργησαν μια γνήσια υπερατλαντική σχέση που γρήγορα μετατράπηκε σε μια ειλικρινή φιλία. Όταν το 2019, όταν η Maggie έμεινε έγκυος στα δίδυμα παιδιά της, συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχαν κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις κρασιού χωρίς αλκοόλ που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της και πως όσοι δεν πίνουν ή επιλέγουν να πίνουν μόνο περιστασιακά, αξίζουν επίσης να έχουν πρόσβαση σε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που επιτρέπει την ίδια εμπειρία με τα εκλεκτά αφρώδη κρασιά!

French Bloom Lifestyle Summer20226

Κάπως έτσι, άρχισε να αναπτύσσεται η επιθυμία να οραματιστούν ένα εντελώς νέο προϊόν προσαρμοσμένο σε αυτή τη ζήτηση και σήμερα το γαλλικό Bloom είναι παγκόσμιος ηγέτης στην κατηγορία των premium μη αλκοολούχων αφρωδών οίνων. Βραβευμένο ως «The World’s Best» από τα World Sparkling Wines Awards το 2022 και ξανά το 2023 και στη συνέχεια με το χρυσό μετάλλιο στα America Wine Awards το 2023, το French Bloom έγινε προτιμώμενος συνεργάτης του οδηγού Michelin και γοήτευσε γρήγορα τα καλύτερα μπαρ και εστιατόρια, όπως το The Carlyle στη Νέα Υόρκη ή το Beverly Hills Hotel στο Λος Άντζελες, αλλά και κορυφαία μέρη της Γαλλίας, όπως το Four Seasons Georges V και το Ritz Paris.

French Bloom Lifestyle Elevate5

Τα French Bloom δημιουργούνται στο στυλ της φυσικής οινοποίησης, χωρίς θειώδη ή πρόσθετα σάκχαρα, χρωστικές και συντηρητικά και αποτελούνται από το French Bloom Le Blanc, που παρασκευάζεται από πιστοποιημένο βιολογικό Chardonnay από το Languedoc, το  French Bloom Le Rosé, που παρασκευάζεται από βιολογικό Chardonnay και βιολογικό Pinot Noir, και το French Bloom La Cuvée Vintage 2022, τον αφρώδη οίνο Blanc de Blancs πρώτης εσοδείας με μεγάλη πολυπλοκότητα και βάθος, που παράγεται και εμφιαλώνεται στη Νοτιοδυτική Γαλλία και δημιουργείται με προσοχή όπως τα μεγαλύτερα crus, αφού  αποαλκοολοποιείται χειροκίνητα σε περιεκτικότητα 0,0% αλκοόλ, με τον πιο αυθεντικό τρόπο, χωρίς τη χρήση χημικών διεργασιών. Όπως είναι λογικό, η φιάλη πρέπει να ταιριάζει με το περιεχόμενο! Έτσι, οι ετικέτες φέρουν ένα κομψό κυκλικό λογότυπο σε πολύτιμα χρυσά χρώματα, που αναπαριστά ένα δέντρο έτοιμο να ανθίσει και έχει ως στόχο να θυμίσει την αναγέννηση και την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, αλλά και τη σημασία των κοινωνικών δεσμών και του να είμαστε «πραγματικά μαζί».

Η επιτυχία του French Bloom έγκειται στην εκπληκτική γεύση του, που κάνει ακόμη και τον πιο έμπειρο καταναλωτή να ξεχνά γρήγορα ότι πίνει έναν μη αλκοολούχο ποτό και όχι έναν κλασικό αφρώδη οίνο! Επιπλέον, οι λίγες θερμίδες που περιέχονται σε ένα ποτήρι (μόλις το 1/5 αυτών της σαμπάνιας) είναι αρκετές για να σαγηνεύσουν όλους, ανεξαρτήτως φύλου ή τρόπου ζωής.

French Bloom Lifestyle Rose 20234

Το βρίσκουμε πλέον και σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου εισάγεται από την All About Gourmets, εταιρία που ιδρύθηκε το 2011, με σκοπό να παρέχει στους καταναλωτές, αλλά και σε επιχειρήσεις φιλοξενίας και εστίασης, προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας που αποτελούν τη βάση της μεσογειακής κουζίνας.  Μια σειρά προϊόντων που απαρτίζεται από ποικιλίες ελιών, ελαιόλαδου, βαλσάμικου ξυδιού, μελιού, τυριών και κρασιών, βοτάνων και μπαχαρικών όπως και πολλά άλλα από όλη την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη. Ως premium προϊόντα διατροφής θα κερδίσουν αμέσως την εμπιστοσύνη σας, καθώς επικεντρώνονται στην άριστη ποιότητα, τη θρεπτική αξία και τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, παραγωγής και συσκευασίας! Και για όσους βρίσκονται στην Αθήνα, μια επίσκεψη από το κατάστημά τους στο Νέο Ψυχικό, στο νούμερο 101 της οδού Παρίτση, επιβάλλεται, ώστε να δοκιμάσετε το υπέροχο French Bloom και τα υπόλοιπα προϊόντα τους.

Cheers, λοιπόν!

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RECENT

RELATED