Skip to main content
likewomangr LOULOUDIA DIAKOSMISI 3c16201b

Κάντε δώρο στον εαυτό σας το ωραιότερο μπουκέτο λουλούδια και διακοσμήστε το χώρο σας όπως του αξίζει

author likewoman

27 Μάι 2024

Πάρτε έμπνευση από τις καλύτερες διακοσμήσεις λουλουδιών

Τα λουλούδια ομορφαίνουν τη ζωή μας, με τα υπέροχα χρώματα τους και τις μοναδικές μυρωδιές τους να γεμίζουν τους χώρους μας με ζωντάνια.

Όσο η επαφή μας με τη φύση ελαχιστοποιείται -ειδικά για όσους από εμάς μένουμε στις πόλεις- τόσο η ανάγκη για ένα λουλούδι ή φυτό στο σπίτι μας και τον χώρος εργασίας μας μεγαλώνει! Για τα οφέλη που απολαμβάνουμε ακόμη και με την ελάχιστη επαφή με τη φύση δε χρειάζεται να μιλήσουμε, είναι γνωστά καθώς οι ειδικοί μιλούν χρόνια τώρα για αυτά. Και μόνο, όμως, η αισθητική παρέμβαση μιας σύνθεσης λουλουδιών, μπορεί να μεταμορφώσει έναν χώρο και να του δώσει φρέσκια πνοή.

26A2716

Πως θα σας φαινόταν να έχετε ανά τακτικά χρονικά διαστήματα ένα φρέσκο μπουκέτο λουλούδια, που θα αναζωογονούσε όχι μόνο το χώρο σας, αλλά και τη διάθεση σας; Ίσως η απάντηση που σκέφτεστε αμέσως είναι πως κανένας μας πλέον δεν έχει χρόνο να διαθέσει, ώστε να πάει σε ένα ανθοπωλείο και να δημιουργήσει μια σύνθεση. Τη λύση σε αυτό έρχεται να δώσει η εταιρία Liatris Atelier Floral, που προσφέρει τη δυνατότητα να σας παραδίδει στην πόρτα σας τις πιο όμορφες και κομψές συνθέσεις ανά το διάστημα που εσείς επιθυμείτε!

Η Liatris, με παρουσία από το 1997, αναλαμβάνει τη διακόσμηση σπιτιού και επαγγελματικών χώρων, αλλά και εκδηλώσεων όπως γάμους, βαπτίσεις και business events. Με μια σύντομη ματιά στο site και τη σελίδα τους στο Instagram, αλλά και μια συζήτηση με τον Γιάννη Πανταζή που «κρύβεται» πίσω από την Liatris, θα καταλάβετε αμέσως πως δεν πρόκειται για ένα κλασικό ανθοπωλείο, αλλά ένα μέρος που τα λουλούδια και τα φυτά αντιμετωπιζονται με τρόπο καλλιτεχνικό!

Ευφάνταστοι συνδυασμοί, πρωτότυπα κασπώ και καλάθια και μοναδικές ιδέες για κάθε γιορτή, εγγυώνται πως οι συνθέσεις Liatris θα αποτελέσουν το επίκεντρο του χώρου που θα διακοσμήσουν!

26A3652

Η δημιουργικότητα τους, όμως, δεν περιορίζεται στα συνηθισμένα και αυτό φαίνεται από τα χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ με αληθινά λουλούδια που πραγματικά εντυπωσιάζουν! Τα αξεσουάρ αυτά βασίζονται στην ιδέα πως τα λουλούδια δε χρειάζεται μόνο να τα κοιτάμε, αλλά μπορούμε και να τα φοράμε, διατηρόντας την άνεση και την πρακτικότητα ενός κοινού κοσμήματος. Το ιδανικό δώρο για ένα αγαπημένο πρόσωπο ή για τους καλεσμένους στο επόμενο dinner που θα διοργανώσετε στο σπίτι σας!

26A2714

Η έλλειψη χρόνου, λοιπόν, δεν αποτελεί πλέον δικαιολογία! Μη διστάσετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα μπουκέτο λουλούδια- I can buy myself flowers που λέει και η Miley- ή ακόμη καλύτερα να φτιάξετε τη διάθεση ενός δικού σας αγαπημένου προσώπου και να είστε σίγουροι πως κάθε φορά που θα βλέπει τα λουλούδια θα σκέφτεται εσάς!

26A3233 1

Στο νέο #Bloomingwomanity project του Likewoman, «The meaning of Style» την φωτογράφηση στόλισαν τα λουλούδια της Liatris Atelier Floral.

#bloomingwomanity #themeaningofstyle

Production: Likewoman.grΆννα ΚοντολέωνΑθήνα Δεμέντας

Photographer: Konstantinos Giannakis

Digital & Video: Evi Mili

Venue: Vecchio café

Clothes: Afroditi HeraMiltos CoutureHappy girls boutiqueGeorgete Shop

Jewellery: Maria Kaprili

Handbags & Belts: Starbags

Eyewear: Johnnie Rousso

Makeup & Hair: The Glams Kolonaki

Makeup products: Essence Cosmetics

Decorations: Liatris Floral

RECENT

RELATED