Skip to main content
likewomangr CELINE DION TRAILER b98769e5

«I am Celine Dion» – Η εμβληματική τραγουδίστρια στο trailer για το νέο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει πώς είναι η υγεία της τώρα

Η Celine Dion είναι έτοιμη να μιλήσει για τον αγώνα υγείας που υπομένει εδώ και χρόνια. Σε ένα τρέιλερ για το νέο της επερχόμενο ντοκιμαντέρ, «I Am: Céline Dion», η σούπερ σταρ της μουσικής αρχίζει να μοιράζεται πώς η διάγνωση με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου έχει επηρεάσει τη ζωή της.

«Έχω διαγνωστεί με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή και δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα πριν», λέει στο κλιπ. «Αλλά είμαι έτοιμη τώρα».

«Βλέπω τη ζωή μου και λατρεύω κάθε κομμάτι της. Όταν ένα κορίτσι λατρεύει τα παπούτσια της, τα κάνει πάντα να ταιριάζουν», συνεχίζει.

«Δεν είναι δύσκολο να κάνεις μια παράσταση. Είναι δύσκολο να ακυρώσεις την παράσταση. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Αλλά πρέπει να το ομολογήσω, ήταν ένας αγώνας. Μου λείπει τόσο πολύ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prime Video (@primevideo)

Σε μια νέα συνέντευξη στη Vogue, η οποία συνδέεται με την κυκλοφορία του τρέιλερ, η τραγουδίστρια περιέγραψε λεπτομερώς τα πρώτα της χρόνια με την πάθηση.

«Αρκετά γρήγορα, δυσκολευόμουν να ελέγξω τη φωνή μου», είπε η Dion στο περιοδικό. “Θα πήγαινε πολύ ψηλά και μετά θα έκλεινε. Άρα το πρώτο πράγμα που κάνεις ως τραγουδίστρια; Λοιπόν, πηγαίνεις κατευθείαν στον ΩΡΛ. »

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prime Video (@primevideo)

Οι γιατροί εξέτασαν τις φωνητικές χορδές της, αλλά δεν είδαν σημάδια προβλημάτων, έτσι και τελείωσε την περιοδεία της. Στην πορεία, άρχισε επίσης να βιώνει μυϊκή δυσκαμψία και “δυσκολευόταν να περπατήσει. Κρατιόμουν από τα πράγματα”, εξήγησε η Dion.

Τελικά, το 2020, όταν χτύπησε η πανδημία, είχε χρόνο να ψάξει για απαντήσεις. «Μετά από χρόνια και χρόνια που έπαιζα κρυφτό με τον εαυτό μου, με τους φίλους μου, με την οικογένειά μου, με τα παιδιά μου, δεν ήθελα πλέον να είμαι γενναία. Είχα προσπαθήσει όσο μπορούσα. Ήταν καιρός να είμαι έξυπνη», θυμάται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Μετά από πολλές ιατρικές εξετάσεις, διαγνώστηκε με σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου. «Μάλλον ακούγεται πολύ περίεργο να σας το πω αυτό, αλλά όταν διαγνώστηκα, ήμουν χαρούμενη. Τελικά μπόρεσα να κινηθώ με το κύμα, όχι ενάντια σε αυτό», είπε η Dion.

Το ντοκιμαντέρ της, «I Am: Céline Dion», που περιγράφεται ως «επιστολή αγάπης προς τους θαυμαστές της», θα είναι διαθέσιμο στο Amazon Prime Video στις 25 Ιουνίου.

«Ενώ ακόμα μαθαίνουμε για αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα», είπε εκείνη την εποχή. «Δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου, προκαλώντας μερικές φορές δυσκολίες όταν περπατάω και δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιώ τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδάω όπως έχω συνηθίσει».

Η Dion έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στα βραβεία Grammy 2024 τον Φεβρουάριο για να παρουσιάσει το άλμπουμ της χρονιάς. Το κοινό την υποδέχτηκε στη σκηνή με ένα βροντερό χειροκρότημα. «Σας ευχαριστώ όλους, σας αγαπώ», είπε αφού είδε τα χειροκροτήματα. «Όταν λέω ότι είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, το εννοώ πραγματικά από την καρδιά μου».

Cover Photo: Instagram/celinedion

RECENT

RELATED