Skip to main content
sofia richie 7833a86a

Η Sofia Richie έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί – Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της

Η Sofia Richie Grainge και ο σύζυγός της Elliot Grainge καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί. Η σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και το μικρότερο παιδί του θρύλου της μουσικής Lionel Richie μοιράστηκε τα νέα σε μια ανάρτησή της στο Instagram που κοινοποιήθηκε την Παρασκευή.

Στην ανακοίνωση της Richie Grainge, η οποία περιείχε μια φωτογραφία με τα χέρια να κρατούν τα πόδια του νεογέννητου της, αποκάλυψε ότι η κόρη της ονομάζεται Eloise Samantha Grainge και γεννήθηκε στις 20 Μαΐου.

«Η καλύτερη μέρα της ζωής μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τον Ιανουάριο, η Richie επιβεβαίωσε ότι ήταν έγκυος στο πρώτο της μωρό σε μια συνέντευξη στη Vogue. Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της στο περιοδικό, είπε ότι ελπίζει να «αναθρέψει έναν έξυπνο, ευγενικό άνθρωπο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

«Πραγματικά εκτιμώ τους τρόπους και το να είμαι ευγενική με όλους γιατί αυτό μου έμαθαν σε νεαρή ηλικία», είπε. «Το να είμαι ο καλύτερος φίλος κάποιου και να τον βοηθάω να τον καθοδηγήσω στη ζωή σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που κρατάω το χέρι κάποιου σε αυτό, αλλά πάνω απ ‘όλα, που έχω τον καλύτερο φίλο μου για όλη τη ζωή μου».

Η Richie και ο σύζυγός της Grainge παντρεύτηκαν τον περασμένο Απρίλιο. Η ίδια μίλησε προηγουμένως στο Who What Wear για τη συνάντησή της με τον Grainge και θυμήθηκε ότι η σχέση τους ξεκίνησε πλατωνικά στην αρχή.

«Όταν αρχίσαμε να είμαστε ρομαντικοί, μου έδωσε απλώς ένα διαφορετικό συναίσθημα», είπε. «Ήταν ένα αίσθημα ασφάλειας. Ήταν το συναίσθημα να σε εκτιμούν πραγματικά. Όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε ήξερα ότι ήταν ο σύζυγός μου. Δεν ήταν απλώς ένα “Πιστεύεις ότι μια μέρα θα κάνει πρόταση γάμου;” Αντιθέτως το ένιωθα σαν, « Αυτός είναι ο άντρας μου  — 100 τοις εκατό». Ένιωσα αυτή την αγάπη για εκείνον που δεν ένιωσα ποτέ στη ζωή μου».

Η Sofia Richie θυμήθηκε επίσης τη στιγμή που έμαθε ότι το φύλο του μωρού τους ήταν κοριτσάκι, λέγοντας ότι:

«Και οι δύο πιστεύαμε πραγματικά ότι ήταν αγόρι, οπότε ήταν ένα πραγματικό σοκ», είπε εκείνη την εποχή. «Το όνειρό μου στη ζωή ήταν να κάνω μια κόρη αν και ο Elliot είναι στην πραγματικότητα εκείνος που έχει ενθουσιαστεί για το γεγονός αυτό. Νομίζω ότι είναι τόσο χαρακτηριστικό για τα αγόρια να θέλουν αγόρια, αλλά έχει πολλές αδερφές. Ήταν πραγματικά γλυκό. Είναι πολύ ευαίσθητος».

Cover Photo: Instagram/sofiagrainge

RECENT

RELATED