Skip to main content
likewomangr fashion summer pieces 509cf20b

5 must have items που έχουν τα It Girls στις ντουλάπες τους για το καλοκαίρι του 2024

Αν αναρωτιέστε ποιες βασικές τάσεις πρόκειται να απογειωθούν αυτό το καλοκαίρι, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Συγκεντρώνουμε τις γνώσεις μας από τα κορίτσια της βιομηχανίας που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από όλους τους άλλους.

Αν αναρωτιέσαι ποιες βασικές τάσεις πρόκειται να απογειωθούν αυτό το καλοκαίρι, ήρθες στο σωστό μέρος. Κάνοντας μια μικρή αναζήτηση στα τελευταία fashion trends συγκεντρώσαμε μερικά key pieces που θα φορούν όλα τα it girls φέτος το καλοκαίρι.

Sporty, glam ή casual, όποιο και αν είναι το στυλ σου το φετινό καλοκαίρι απευθύνεται σε όλες τις κοπέλες. Με βασικό γνώμονα την λειτουργικότητα και την ανάγκη για μοντέρνα city looks έχουμε συγκεντρώσει 5 must have κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου.

1| Πουκάμισο σε παστέλ απόχρωση

Ένα πουκάμισο ποτέ δεν ήταν λάθος επιλογή πόσο μάλλον τώρα που τα χρώματα ποικίλουν. Ένα απαλό ροζ, κίτρινο ή baby blue θα δώσει φως στο outfit σας χωρίς να φαίνεται υπερβολικό.

2| Boxer shorts

Μπορεί να σας θυμίζουν πιτζάμες αλλά είναι το απόλυτο trend αυτή την στιγμή. Κατάλληλο για μια χαλαρή βόλτα στο κέντρο της πόλης

3| Κροσέ φόρεμα

Κάθε καλοκαίρι έρχεται στο προσκήνιο και γιατι όχι αφού είναι άνετο και χαρίζει στυλ. Ένα ωραίο maxi κροσέ φόρεμα θα είναι αυτό που χρειάζεστε για μια βόλτα στο ηλιοβασίλεμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Miller (@ooliviamiller)

4| Μαντήλι στα μαλλιά

Μετά την Hailey Bieber και το μαντήλι που έβαλε στο Coachella ο κόσμος του Instagram έχει πάθει εμμονή. Όλα τα fashion girls φορούν ένα αναβαθμίζοντας έτσι το look του με μια παιχνιδιάρικη πινελιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

5| Μπαλαρίνες

Μπορεί οι απόψεις να διίστανται αλλά τα στατιστικά δείχνουν ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα fashion trends αυτή την στιγμή. Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε ένα pop χρώμα θα δώσει μια διαφορετική νότα ακόμη και στο πιο basic outfit.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mao.ge (@mao.ge)

cover photo instagram

Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα Νοσηλευτικής, αλλά η αγάπη μου για την μόδα με οδήγησε στους δρόμους της αρθρογραφίας. Εκ φύσεως ανήσυχο πνεύμα και εθισμένη στα περιοδικά μόδας. Πιστεύω ότι πίσω από κάθε fashion item κρύβεται μια ιστορία και μαζί ελπίζω να την ανακαλύψουμε.

RECENT

RELATED