Skip to main content
charlize theron e1716271199828 5d6547bc

Η Charlize Theron είναι η νέα πρέσβειρα της skin care και jewelry σειράς της Dior

Οποιοδήποτε επίθετο χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη Charlize Theron είναι πάντα θετικό και υπερθετικό, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Dior τη συνοδεύει για περισσότερα από είκοσι χρόνια σε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της, όπως πρεμιέρες, κόκκινα χαλιά ή αποκλειστικές εκδηλώσεις και σήμερα επισημοποιούν τη συνεργασία τους με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο: γίνεται το νέο πρόσωπο του Dior Joaillerie και η σειρά ομορφιάς επικεντρώθηκε στην περιποίηση της επιδερμίδας.

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε: «Είναι συναρπαστικό να ξεκινάς αυτό το κεφάλαιο σε μια μακροχρόνια συνεργασία με τον Dior. Τα τελευταία 20 χρόνια, ήταν τιμή μου να συνεργάζομαι δημιουργικά με τον οίκο ως το πρόσωπο του J’adore.

Είμαι περήφανη για όλα όσα καταφέραμε να δημιουργήσουμε μαζί και να γιορτάσουμε μαζί με τον Dior την ομορφιά των κοσμημάτων και της περιποίησης του δέρματος. Ανυπομονώ για αυτό που θα ακολουθήσει.»

Το αστέρι της «Old Guard» είναι η πρώτη πρέσβειρα κοσμημάτων υψηλής ποιότητας και θα επιδείξει τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Dior Joaillerie, τα κομμάτια του Victoire de Castellane.

Η Delphine Arnault, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Christian Dior Couture, πρόσθεσε: «Η Charlize είναι ένα icon και είναι η τέλεια αναπαράσταση της συμμαχίας μεταξύ των τεχνών, της δεξιοτεχνίας και των ονείρων που ενσωματώνονται υπέροχα από τα κοσμήματα που δημιούργησε ο Victoire de Castellane για τον οίκο Dior.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WWD (@wwd)

Η Véronique Courtois, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Parfums Christian Dior, σχολίασε: «Η Charlize είναι ένα μέλος της οικογένειάς μας που ενσαρκώνει το πνεύμα του Dior. Το σπάνιο ταλέντο της, η αφοσίωσή της και η απόκοσμη ομορφιά της την κάνουν σύμβολο. Και μέσα σε αυτό βρίσκεται η ιδιοφυΐα της.

Ως εκ τούτου, φαίνεται φυσικό να αποκαλύψει τις μυριάδες πτυχές της στην καρδιά του κόσμου του Dior, γιορτάζοντας τη θριαμβευτική θηλυκότητά της σε άλλους τομείς που εκτιμούν τόσο οι γυναίκες: τη φροντίδα του δέρματος πάνω από τα κοσμήματα».

 

Η Νοτιοαφρικανή σταρ θα συνεχίσει επίσης να χρησιμοποιεί τη δουλειά της με τον Dior για να μιλήσει για λόγους που την ενδιαφέρουν, όπως η ενδυνάμωση των γυναικών, παράλληλα με το Charlize Theron Africa Outreach Project.

Cover Photo: Instagram/charlizeafrica

RECENT

RELATED