Skip to main content
likewomangr RIHANNA STYLE 9e9c09a1

Η Rihanna δίνει μαθήματα στυλ μετά την τελευταία της κομψή εμφάνιση

Η Rihanna εμφανίστηκε με διαφανές φόρεμα και δερμάτινο σακάκι

Το αφεντικό της Fenty φαινόταν απίστευτη στο πλευρό του ASAP Rocky για να γιορτάσει την αποφοίτηση του αδερφού της

Η Rihanna φαινόταν καταπληκτική φορώντας ένα μαύρο σύνολο όταν έφτασε με τον σύντροφό της ASAP Rocky για να γιορτάσει την αποφοίτηση του μικρού της αδερφού.

Η 36χρονη επιχειρηματίας της Fenty κατέπληξε τους θεατές με την σούπερ κομψή εμφάνισή της καθώς το ζευγάρι έβγαινε από το ιταλικό εστιατόριο Mamo στη Νέα Υόρκη μετά από ένα οικογενειακό δείπνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Splash News (@splashnews)

Το statement slip φόρεμα είχε ένα διακριτικό σατέν βολάν και συνδυάστηκε τέλεια με διάφανο μαύρο καλσόν και μυτερές γόβες.

Η καλλονή Bajan έφερε τα απαραίτητα σε μια μαύρη δερμάτινη τσάντα Dior, προσθέτοντας μια υπέροχη πινελιά στο βραδινό της ντύσιμο.

Η Rihanna έχει δύο μικρότερους αδερφούς, τον Rorrey και τον Rajad, καθώς και τρία ετεροθαλή αδέρφια από τις προηγούμενες σχέσεις του πατέρα της: τις αδερφές Samantha και Kandy και τον αδελφό Jamie.

Η κομψή έξοδος της Riri είναι η δεύτερη αφού γιόρτασε με στυλ τα δεύτερα γενέθλια του γιου της RZA αυτή την εβδομάδα.

cover photo instagram/@splashnews

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED