Skip to main content
likewomangr jennifer lopez ben affleck xorizoun e0c05d1f

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck χωρίζουν; | Πηγή αναφέρει «δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν»

Η Jennifer Lopez περνά μια δύσκολη χρονιά μετά την αποτυχία της περιοδείας της και τώρα διάφορες αναφορές υποστηρίζουν ότι ο γάμος της θα μπορούσε να έχει παρόμοια μοίρα.

Επαναλαμβάνεται η δεκαετία του 2000 ξανά; Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck φέρονται να οδεύουν προς… τον χωρισμό πάλι.
Την Τετάρτη, αναφέρθηκε ότι το ζευγάρι «δεν μπόρεσε να τα καταφέρει» και πρόκειται να χωρίσουν μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου.

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι φέρεται να είπε στο In Touch ότι ο Affleck φέρεται να έχει μετακομίσει από το σπίτι τους.

“Έχει αποφασιστεί – τελείωσε”, δήλωσε πρόσωπο μέσα από την οικογένεια, προσθέτοντας, “Προχωρούν σε διαζύγιο – και για μια φορά, δεν φταίει ο [Ben]!”

Η είδηση έρχεται αφού το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί μετά από περισσότερο από ένα μήνα την Τετάρτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C 💚. (@benniferforever_)

«Εστιάζεται στη δουλειά του και στα παιδιά του τώρα. Ο Ben έχει ήδη μετακομίσει και πιθανότατα θα πρέπει να πουλήσουν το σπίτι των ονείρων που πέρασαν δύο χρόνια ψάχνοντας», συνεχίζει το συγκεκριμένο πρόσωπο «Δεν θα πάψουν ποτέ να αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει και αυτός δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαρκέσει».

Τον περασμένο μήνα, το όνομα της περιοδείας άλλαξε από This Is Me … Now σε This Is Me … Live | Οι μεγαλύτερες επιτυχίες.

«Το πιο πρόσφατο rebrand προτείνει ένα πέρασμα από μια περιοδεία που επικεντρώνεται στα τραγούδια του νέου άλμπουμ σε ένα που καλύπτει τη δισκογραφία της, μια κίνηση που μπορεί να δελεάσει τους ακροατές που δεν συνδέθηκαν με το τελευταίο της υλικό», αναφέρει η Page Six.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C 💚. (@benniferforever_)

Μια πηγή πρόσθεσε ότι η περιοδεία θα «μεταφέρει τη ζωντανή εμπειρία της Jennifer Lopez» και δεν δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη μουσική από το τελευταίο της άλμπουμ. Είναι, ωστόσο, μια «γιορτή που περιλαμβάνει το νέο άλμπουμ».

Η Lopez δεν αντιμετωπίζει προβλήματα μόνο με την περιοδεία, αλλά και με την πώληση του τελευταίου της άλμπουμ.

Μετά την κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο, το έργο, το οποίο είναι το πρώτο της στούντιο άλμπουμ σε πάνω από μια δεκαετία, έπεσε στο Billboard 200 chart κάνοντας το ντεμπούτο του στο Νο. 38. Στην Αυστραλία, τα νέα ήταν χειρότερα: Έκανε το ντεμπούτο του στη θέση 82 στα charts ARIA.

cover photo instagram/@benniferforever_

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED