Skip to main content
nicole kidman e1715840537357 a79e138a

Η Nicole Kidman αποδεικνύει ότι το αμυγδαλωτό γαλλικό mani μπορεί να ταιριάξει απόλυτα και στα κοντά νύχια

Η Nicole Kidman βρίσκεται στην πειραματική beauty εποχή της. Πρόσφατα αποκάλυψε ένα σούπερ ανοιχτό ξανθό choppy bob στα παρασκήνια της καμπάνιας της για τον οίκο Balenciaga. Στη συνέχεια, επέστρεψε στα μακριά μαλλιά της, αλλά σε μια πιο ηλιόλουστη ξανθιά απόχρωση από ό,τι είχαμε δει τελευταία.

Αν και το γαλλικό μανικιούρ είναι κυριολεκτικά πάντα στα trends, δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν για το κλασικό μανικιούρ. Παρολ’ αυτά, κατά κάποιο τρόπο, η Nicole Kidman έχει καταφέρει να κάνει το πιο απλό μανικιούρ της αγοράς δικό της.

Στις 27 Απριλίου, η Αυστραλή ηθοποιός παρευρέθηκε στην 49η παρουσίαση του Βραβείου Life Achievement του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες, όπου τιμήθηκε από τη Maryl Streep με το μεγάλο βραβείο της βραδιάς. Για την εκδήλωση, επέλεξε ένα αστραφτερό φόρεμα Balenciaga με χρυσές παγιέτες, το οποίο συνδύασε με ασημένια αξεσουάρ και το τέλειο γαλλικό μανικιούρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Κατασκευασμένα από τον καλλιτέχνη νυχιών Thuy Nguyen, τα νύχια της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού ήταν κοντά και σε σχήμα αμυγδάλου. Στη συνέχεια, βάφτηκαν με την κλασική ροζ nude απόχρωση βάσης και ολοκληρώθηκαν με μια τέλεια λευκή άκρη που αντηχούσε το αμύγδαλο του νυχιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Την επόμενη κιόλας μέρα, η Nicole Kidman έδειξε ότι αυτό το κλασικό μανικιούρ είναι πραγματικά η τέλεια επιλογή για κάθε περίσταση. Ως ομιλήτρια, φορούσε ένα ημιδιάφανο ρούχο με εντυπωσιακό λευκό γιακά και τα αμυγδαλωτά γαλλικά νύχια της έμοιαζαν επίσης κομμένα στα μέτρα της για αυτό το event.

Νύχια σε σχήμα αμυγδάλου: Πώς να συνδυάσετε το σχήμα των νυχιών με κοντά νύχια

Ο διάσημος nail artist Thuy Nguyen βρίσκεται πίσω από το νέο μανικιούρ της Nicole Kidman. Για τα νύχια της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, επέλεξε έναν συνδυασμό που σπάνια συναντάμε: κοντό και αμυγδαλωτό, αντί για μακρύ και τετράγωνο.

Screenshot 10
instagram/@thuybnguyen

Ωστόσο, το υπόλοιπο look παρέμεινε πιστό στα παραδοσιακά γαλλικά: γυμνό-ροζ τόνος βάσης και αρκετά φαρδιές λευκές μύτες στα νύχια.

Τι κάνει όμως τόσο ξεχωριστό το νύχι σε σχήμα αμυγδάλου; Για να δημιουργήσετε το look, τα νύχια λιμάρονται ευθεία στα πλάγια, στενεύουν προς τα άκρα για να δημιουργήσουν μια φυσική καμπύλη στην άκρη.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα νύχια σε σχήμα αμυγδάλου έπεσαν σε δημοτικότητα καθώς θεωρούνταν ότι έκαναν τα δάχτυλα να φαίνονται πιο φαρδιά στα κοντά νύχια. Όπως δείχνει έντεχνα η Nicole Kidman, αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Cover Photo: Instagram/nicolekidman

RECENT

13 Αυγ 2024

RELATED