Skip to main content
likewomangr POS NA KATHARISEIS TA LEFKA SNEAKERS c257f12b

DIY: 5 τρόποι να καθαρίσετε με αποτελεσματικό τρόπο τα λευκά sneakers | Αυτά τα υλικά πρέπει να έχεις πάντα στο σπίτι σου

Τα λευκά sneakers είναι βασικό στοιχείο της ντουλάπας όλων μας, αλλά οι γρατζουνιές, οι λεκέδες και οι βρωμιές μπορούν γρήγορα να κάνουν τα εντυπωσιακά παπούτσια σας να φαίνονται βρώμικα. Δυστυχώς, το καθάρισμά τους δεν είναι τόσο απλό, όσο το να τα πετάξετε στο πλυντήριο και το στεγνωτήριο, κάτι που θα μπορούσε να τα βλάψει. Για να διατηρήσουμε τα αγαπημένα μας υποδήματα σαν καινούργια, δοκιμάσαμε και εγκρίναμε αυτές τις στρατηγικές για τον καθαρισμό τους σε διάφορα υλικά.

Είτε είναι κατασκευασμένα από καμβά, δέρμα ή οποιοδήποτε άλλο υλικό, αυτές οι οδηγίες βήμα προς βήμα για τον καθαρισμό τους, θα κάνουν τα υποδήματά σας να φαίνονται σαν καινούργια.

Πριν ξεκινήσετε, ελέγξτε ξανά από τι είναι φτιαγμένα, μελετήστε τις οδηγίες μας και συγκεντρώστε συστατικά όπως ξύδι, μαγειρική σόδα και σαπούνι. Τα λευκά sneakers σας θα φαίνονται ξανά λαμπερά σε ελάχιστο χρόνο.

Αυτός είναι ο οδηγός για τον καθαρισμό τους:

Μαγειρική σόδα και ξύδι

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί καλά κυρίως για τα λευκά πάνινα παπούτσια που είναι ελαφρώς βρώμικα. Ανακατεύουμε 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα με 1 κουταλιά του γλυκού λευκό ξύδι μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη πάστα. Χρησιμοποιώντας μια οδοντόβουρτσα για να απλώσετε την πάστα, τρίψτε απαλά τη βρωμιά και τα υπολείμματα από τα αθλητικά σας παπούτσια, αφήνοντας την μέχρι να στεγνώσει πριν τη βουρτσίσετε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATHERINE (@katherineandfashion)

Σαπουνόνερο

Χρησιμοποιήστε ένα μείγμα ζεστού νερού (περίπου 1 φλιτζάνι) και υγρού σαπουνιού πιάτων για τα λευκά δερμάτινα παπούτσια. Μια οδοντόβουρτσα λειτουργεί τέλεια για να εφαρμόσει το διάλυμα σε όλα τα παπούτσια. Σκουπίστε με ένα υγρό πανί πριν στεγνώσει.

katharistika

Απορρυπαντικό ρούχων

Θα χρειαστείτε 1 κουταλιά της σούπας απορρυπαντικό ρούχων και ζεστό νερό για διχτυωτά ή υφασμάτινα παπούτσια. Βουτήξτε μια καθαρή πετσέτα στο διάλυμα και εφαρμόστε στα sneakers σας με κυκλικές κινήσεις. Μια οδοντόβουρτσα λειτουργεί ακόμα καλύτερα για ιδιαίτερα σκληρούς λεκέδες.

Λευκαντικό

Ένα στυλό χλωρίνης λειτουργεί καλά για βαθείς λεκέδες (όπως αίμα ή γρασίδι), ενώ ένα μείγμα διαλύματος χλωρίνης και νερού θα φωτίσει εύκολα τα λευκά κορδόνια των παπουτσιών σας.

Οδοντόκρεμα

likewomangr POS NA KATHARISEIS TA LEFKA SNEAKERS 1
freepik

Χρησιμοποιήστε μια παλιά οδοντόβουρτσα και λευκή οδοντόκρεμα για να καθαρίσετε τη βρωμιά και τις ακαθαρσίες από σχεδόν κάθε είδους παπούτσια.

Cover Photo: freepik

RECENT

RELATED