Skip to main content
likewomangr KATY PERRY AMERICAN IDOL 1b7056fa

Η απιστεύτη μεταμόρφωση της Katy Perry στο ξανθό και η πριγκιπική εμφάνιση της!

Η Katy Perry επιστρέφει στα ξανθά μαλλιά στο American Idol καθώς κάνει την απίστευτη μεταμόρφωση της πριγκίπισσας

Η Katy Perry άφησε τους θεατές έκπληκτους το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια του δεύτερου έως τελευταίου επεισοδίου της ως κριτής στο American Idol, κάνοντας μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση φορώντας το φόρεμα της Cinderella που άφησε τους θαυμαστές με ανοιχτό το στόμα.

Η πολυαγαπημένη ποπ σταρ, η οποία ανακοίνωσε ότι θα αποχωρούσε από το σόου μετά από επτά σεζόν, αγκάλιασε το θέμα της Disney Night με το χαρακτηριστικό της ταλέντο και τη λάμψη.

Το επεισόδιο, που μεταδόθηκε ζωντανά από το Walt Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα, είδε τους πέντε κορυφαίους διαγωνιζόμενους να ανεβαίνουν στη σκηνή, αλλά η Katy ήταν αυτή που πραγματικά έκλεψε την παράσταση.

Η μετάδοση άνοιξε με μια συγκινητική ερμηνεία του You’ve Got a Friend in Me από το Toy Story, που ερμηνεύτηκε από τους κριτές, συμπεριλαμβανομένων των Lionel Richie και Luke Bryan. Ήταν όμως η είσοδος της Katy που τράβηξε την προσοχή όλων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Με πλατινέ ξανθά μαλλιά αντί για τις συνηθισμένo μελαχρινό, η Katy εμφανίστηκε αρχικά με ένα απλό φόρεμα.

Ωστόσο, σε μια στιγμή καθαρής μαγείας της Disney, τράβηξε μια κορδέλα στο πίσω μέρος του φορέματός της και έκανε μια άψογη στροφή 360 μοιρών, μεταμορφώνοντας το ντύσιμό της σε ένα full-glam, βασιλικό ασημένιο φόρεμα που θύμιζε τη Σταχτοπούτα που πηγαίνει στο χορό.

Η μεταμόρφωση της αντιμετωπίστηκε με λάμψη και ζητωκραυγές καθώς το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα πανηγυρίζοντας το μαγευτικό θέαμα.

Οι θαυμαστές μπήκαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν την χαρά τους. «Νύχτες σαν κι αυτή…», έγραψε η Katy σε μια ανάρτηση στο X (πρώην Twitter), αντανακλώντας τη μαγική βραδιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Η βραδιά συνεχίστηκε με δυνατές ερμηνείες από τους φιναλίστ του American Idol, τους οποίους καθοδηγούσε ο Κέιν Μπράουν και τραγούδησαν επιλογές από το Disney Songbook.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Disneyland (@disneyland)

Ο Ryan Seacrest, αναλογιζόμενος τον αντίκτυπο της Katy, σημείωσε: «Μόλις έφερε μια εκπληκτική γενναιοδωρία και αγάπη και μεγάλη καρδιά, τέτοιο πνεύμα στην παράσταση».

Παρά την επικείμενη αποχώρησή της, ο χρόνος της Katy στο American Idol έχει χαρακτηριστεί από αξέχαστες στιγμές και μερικές διαμάχες, όπως το περσινό περιστατικό όπου το σχόλιό της οδήγησε στην αποχώρηση μιας διαγωνιζόμενης από το σόου.

Ωστόσο, η στιγμή της μεταμόρφωσης της Σταχτοπούτας αυτή τη νύχτα της Disney θα μείνει αναμφίβολα στη μνήμη μας ως αποκορύφωμα της θητείας της, αποτυπώνοντας την ουσία του ζωντανού και παιχνιδιάρικου πνεύματός της.

cover photo instgram/@katyperry

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED