Skip to main content
4 1 1 scaled e1707521951660 83e7e670

Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens με τρία μοναδικά events

Γνωστό ως το θρυλικό στέκι της Brigitte Bardot, της Jackie Onassis και του Frank Sinatra, το διάσημο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace στην Αθήνα υπήρξε από την ίδρυσή του το 1961 σιωπηλός μάρτυρας της αγάπης, παραμένοντας μέχρι σήμερα ένα διαχρονικό σύμβολο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Φέτος, στο πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου, τρία μοναδικά events θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο που θα υποδεχτεί ζευγάρια, singles, φίλους και οικογένειες για να τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο τον έρωτα και την αγάπη για ζωή.

Αχαρτογράφητα νερά στο Pelagos

Το βραβευμένο με αστέρι Michelin Pelagos θα υμνήσει τον έρωτα με ένα μενού γευσιγνωσίας έξι πιάτων –με προαιρετικό συνδυασμό κρασιών– ξεκινώντας με καναπεδάκια Pelagos συνοδευόμενα από Taittinger Rosé Brut Champagne. Στα κορυφαία σημεία του μενού περιλαμβάνονται ένα ταρτάρ κόκκινης γαρίδας, σε συνδυασμό με ένα Sauvignon Blanc Expresión Reserve από την Χιλή, ένα turbot farci με μαύρη τρούφα, μύδια και λάδι chorizo, καθώς και ένα σύννεφο mascarpone με raspberry, τριαντάφυλλο και batak berries, συνοδευόμενο από ένα Niepoort Tawny Port 10Y από την κοιλάδα Douro της Πορτογαλίας.

«Το Pelagos είναι μια γιορτή του έρωτα και της περιπέτειας στη θάλασσα», σχολιάζει ο Head Chef Luca Piscazzi, προσθέτοντας: «Το ειδικό μενού του Αγίου Βαλεντίνου είναι οικείο και μυστηριώδες, αντικατοπτρίζοντας το βάθος και την πολυπλοκότητα της αγάπης και την εξερεύνηση των αχαρτογράφητων νερών στις σχέσεις».

3 1 e1707521968706

Γενναιόδωρη ιταλική καρδιά στο Mercato

Στην εκλεπτυσμένη παραθαλάσσια τρατορία του ξενοδοχείου, το Mercato, οι επισκέπτες θα απολαύσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα σκηνικό που παραπέμπει σε μια χαρούμενη γιορτή της Ιταλίας με ενθουσιώδεις και γενναιώδωρους ανθρώπους, ζωηρά χρώματα και πλούσιες γεύσεις. Το τολμηρό μενού έξι πιάτων του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τόνο και χαβιάρι, carpaccio παντζαριού με κατσικίσιο τυρί και αντίδια, Wagyu beef με foie gras και μιλφέιγ πατάτας και για το φινάλε το Frutti di Bosco – μία κρέμα σοκολάτας με κομποτέ μούρων. Υπάρχει επίσης και η επιλογή για χορτοφαγικό μενού.

«Αυτό το μενού είναι ο φόρος τιμής μου στο διαρκές πάθος και τον ρομαντισμό της Ιταλίας, μια αληθινή απόδειξη για τις βαθιές ρίζες του Mercato στις ιταλικές αγορές, αναζωογονημένη και εμπλουτισμένη με μοντέρνες ανατροπές για σύγχρονες ιστορίες αγάπης», αναφέρει ο μαέστρος του Mercato και Σικελός σεφ Sergio.

2 1 e1707521986930

Modern Love Mixology στο Avra

Το Avra είναι ένα bar hotspot με θέα στη θάλασσα, φημισμένο για τα εποχιακά κοκτέιλ, τους υπέροχους DJ, τις συνεργασίες του στο Sunday Club με καλεσμένους cocktail masters από τα 50 Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου και τη χαλαρή ατμόσφαιρα. Πού είναι καλύτερο να γιορτάσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από το μέρος που κατανοεί καλύτερα την τέχνη του mixology και την ανέμελη ουσία του joie de vivre;

Από τις 19:00 έως αργά, η εκδήλωση «Avra For All» της 14ης Φεβρουαρίου καλωσορίζει θερμά singles, ζευγάρια, παρέες φίλων και οικογένειες για να γιορτάσουν τη χαρά, την αγάπη και τη ζωή με όλους τους ειλικρινείς υπέροχους τρόπους της. Με επικεφαλής τη σύγχρονη αλχημίστρια Manon Kapfer, το Valentine’s Drinks Menu του Avra καινοτομεί για ακόμη μια φορά με νέες και κλασικές γεύσεις κοκτέιλ που ξεπερνούν τα όρια.

Για να γίνετε μέρος της διαρκούς ιστορίας αγάπης του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επικοινωνήστε για κρατήσεις
και πληροφορίες με το email reservations.athens@fourseasons.com

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED