Skip to main content
LGFF2021 wbn V2 ps f1a0a88c

Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου 2021

Το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου 2021 παρουσιάζει διαδικτυακά τα Βραβεία και επιλεγμένες ταινίες, από τις 25 μέχρι τις 27 Ιουνίου.

Website: www.londongreekfilmfestival.com

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου 2021 έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά λόγω covid το διάστημα 25-27 Ιουνίου 2021, όπου θα παρουσιαστούν τα βραβεία από το διαγωνιστικό μέρος, και επιλεγμένες δουλειές και trailers όπου είναι διαθέσιμα.

Οι ανακοινώσεις αναφορικά με τα Βραβεία Οδυσσέας (Odysseus Awards), καθώς και τα Βραβεία Cosmocinema (Cosmocinema Awards) θα γίνουν στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ το βράδυ της 25ης Ιουνίου, ενώ το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιουνίου, θα παρουσιαστούν διαθέσιμες δουλειές και trailers, με συνδέσμους (links) στη σελίδα του φεστιβάλ στο facebook.

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου (London Greek Film Festival) με τη νέα του υβριδική μορφή (διαδικτυακή και με κανονικές προβολές και δράσεις) θα συνεχίζεται πλέον σε διάφορα επίπεδα κατά τη διάρκεια του χρόνου, με σκοπό να υπάρχουν δράσεις τόσο στο Λονδίνο, όσο και στην Ελλάδα, και βέβαια διαδικτυακές δράσεις.

Τα Βραβεία Οδυσσέας (Odysseus Awards) προσφέρονται από το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου από το 2008. Ταυτόχρονα, τα Βραβεία Cosmocinema (Cosmocinema Festival) που είναι από το 2018 κάτω από την ομπρέλα του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου, ενσωματώνονται σταδιακά στον κορμό του Ελληνικού φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου, δέχεται συμμετοχές από Έλληνες και ξένους δημιουργούς, από όλο τον κόσμο.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: ο σκηνοθέτης Χρήστος Προσύλης

Χορηγός Επικοινωνίας: ΕΡΤ, ERT World, ΕΡΤ – Η Φωνή της Ελλάδας

Website: www.londongreekfilmfestival.com

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED