Skip to main content
images easyblog images 927 55d19fb9c2e729f68455beebbbe6de8b XL ed4cbe6c

«1844 Suites» στην Σύρο-Εκεί που ομορφιά αγγίζει την ψυχή!

author likewoman

11 Σεπ 2017

Η Αρχοντική Ερμούπολη, η Μεσαιωνική Άνω Σύρος, τα φημισμένα λουκούμια και το δυνατό καλλιτεχνικό και πολιτιστικό ρεύμα που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στη Σύρο, κάνουν το νησί της «Φραγκοσυριανής» του Μάρκου Βαμβακάρη έναν ιδιαίτερο προορισμό για “ψαγμένους” ταξιδιώτες. Από τις πολυτραγουδισμένες παραλίες, τις πολυτελείς επαύλεις του 19ου αιώνα και τους πύργους, μέχρι τα σύγχρονα καταστήματα και την ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή, η Σύρος προσφέρει όλα όσα αναζητά κάποιος στις διακοπές του.

Στο Ιστορικό Κέντρο της νεοκλασικής Ερμούπολης, της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, σε ένα αρχοντικό κτίριο χτισμένο το 1844 από το Χιώτη έμπορο ξυλείας Νικόλαο Α. Παρασκευά, βρίσκονται οι πρόσφατα ανακαινισμένες σουίτες «1844 Suites».

SUITES 1844 2

Σε απόσταση το πολύ πέντε λεπτών με τα πόδια από τα περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης (Λιμάνι, Καζίνο, Πλατεία Μιαούλη, Δημαρχείο, Θέατρο Απόλλων, Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου κλπ.) τα κομψά διακοσμημένα δωμάτια του «1844 Suites», με την εκλεπτυσμένη καλαισθησία, προσφέρουν αυθεντική φιλοξενία, προσωπική φροντίδα και παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους επισκέπτες της Αρχόντισσας των Κυκλάδων.

Η ιδανική τους τοποθεσία, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική του παρελθόντος, τα παραδοσιακά ελληνικά χρώματα και τις σύγχρονες ανέσεις, καθιστούν το «1844 Suites» ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Οι σουίτες πολυτελείας έχουν θέα στη θάλασσα, είναι ευρύχωρες (από 25 έως 35 τετραγωνικά μέτρα) και διαθέτουν πολυτελή λουτρά. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή είναι αρίστης ποιότητας ξύλο στα δάπεδα, πεντελικά μάρμαρα στα μπάνια και χειροποίητα έπιπλα για τη διακόσμηση.

SUITES 1844 1

Τα κρεβάτια είναι διαστάσεων King Size (1,80m x 2,00m.) και τα στρώματα που χρησιμοποιούνται αποτελούν ότι κορυφαίο έχει να προσφέρει η εταιρεία Coco-mat, προσδίδοντας στον ύπνο μια εξαιρετική και πρωτόγνωρη εμπειρία. Τα  κλινοσκεπάσματα είναι βαμβακοσατέν αρίστης ποιότητας και δίνεται η δυνατότητα επιλογής επτά διαφορετικών μαξιλαριών (pillow menu).

Όλες οι σουίτες διαθέτουν παράθυρα και μπαλκονόπορτες με διπλά τζάμια, που προσδίδουν απόλυτη ηχομόνωση και θερμομόνωση, κλιματισμό, τηλεοράσεις Full HD 43’’ με παροχή συνδρομητικής τηλεόρασης (Cosmote TV Full Pack), ψυγείο, μηχανή εσπρέσο της Nespresso, βραστήρα, παγοθήκη, κρυστάλλινα ποτήρια και πορσελάνινα φλυτζάνια καφέ.

Στα λουτρά, τα οποία διαθέτουν όλα υδρομασάζ και σεσουάρ μαλλιών, τα προϊόντα καλλωπισμού που προσφέρονται είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας (Molton Brown).

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε σε ένα περιβάλλον ιδανικό για τις σύντομες αποδράσεις σας, καθώς και τις πολυήμερες διακοπές σας, και ελπίζουμε η διαμονή σας σε ένα από τα πιο παλιά αρχοντικά στη Σύρο να σας μείνει αξέχαστη!

RECENT

RELATED